Hledáte smysluplné využití času na předposlední zářijový víkend? Zajděte se podívat na Festival Evolution. Zde pod jednou střechou najdete vše, co jste kdy chtěli vědět o zdravém životním stylu i osobním rozvoji. 

Dozvíte se kupříkladu, jaké tuky konzumovat pro své zdraví, Jitka Rychnovská vás zasvětí do tajů Taichi a  pocítíte na vlastní kůži sílu myšlenky. K tomu všemu si můžete umixovat lahodné smoothie. 

Není tuk jako tuk

Ne všem tukům je potřeba se vyhýbat, některé nejenže neškodí, ale i prospívají. Určité mastné kyseliny podporují hubnutí, omlazení pleti, jiné zlepšují paměť a další působí antidepresivně. Tyto látky mají v těle rozličné efekty. Když znáte jejich vlastnosti, máte možnost využít jejich působení ve prospěch svého zdraví. Které to jsou a ve kterých potravinách se skrývají, prozradí ve své přednášce dr. Barbara Miller, výživová specialistka z Německa.  

Jak rozeznávat zdravé tuky od těch škodlivých vás naučí dr. Barbara Miller.

I vějíř se může stát zbraní

Že je Taichi cvičení vhodné pro každého bez rozdílu věku a nadání, vás přesvědčí Jitka Rychnovská. Pohyb může mít různá zaměření – zdravotní, duchovní, sebeobranné nebo relaxační. Ve workshopu se naučíte  jednoduchou sestavu, kterou můžete sami doma cvičit, podíváte se, jak vypadají pokročilé sestavy s mečem nebo vějířem, a vyzkoušíte si správné dýchání a uvolnění těla. 

Jak myslíme, tak žijeme

Vyzkoušejte si princip myšlení založený na vědomé změně uvažování a zvládnutí své mysli. Cítit vnitřní štěstí, spokojenost a svobodu může každý z nás. Jde o naši volbu, zda se rozhodneme zvládnout svoji mysl – u myšlenky vše začíná. Jak myslíme, tak se cítíme. Svobodné a vědomé myšlení je umění, které nevyžaduje speciální talent, je tu pro všechny a nepodléhá soutěži ani konkurenci. Pojďme se společně s Radanou Makariusovou naučit, jak se cítit příjemně a spokojeně. 

 

Víc vám prozradíme zase příště :-). Přejeme vám krásné letní dny a těšíme se na viděnou v září. Vstupenky můžete koupit online ZDE.

P. S. Nezapomeňte si zapsat do diáře: Festival Evolution, 23. – 24. 9. 2017, Výstaviště Praha Holešovice.

 

foto: Shutterstock