Už chcete léto? Přivolejte si ho balkánským sýrem
Viola Černodrinská
Také už chcete, aby bylo léto zpátky? Ty horké dny, vlídné teplé noci, šumění vln, cikády a bezstarostnost... I když...
Reklama
Zázrak jménem açaí: Superpotravina s chutí borůvek a čokolády
František Lomský
Zpracované açaí patří v současné době mezi nejpopulárnější doplňky stravy. A není divu. Obsahuje nevídané množství...
Reklama
Proč jíst goji? Zhubnete a budete celý rok zdraví
František Lomský
Červený diamant. Tak označuje plody kustovnice čínské neboli goji tradiční čínská medicína. Jde o jedno z...
Reklama
Slyšeli jste o medu manuka? Funguje proti zánětům i popáleninám
Jana Abelson
Med z keře manuka rostoucího na Novém Zélandu ničí bakterie, viry a léčí tělo i duši. Tento jednodruhový med je čím...
Masožrouti ve vedení vegetariánské restaurace: Funguje to?
Táňa Pikartová
Jak mohou nevegetariáni vést vegetariánskou restauraci? To je základní otázka pro TOP manažery pražsk é restaurace...
Reklama
Konečně lék na rezistentní depresi? Může jím být kyselina listová
Monika Kovačková
Klinická deprese je víc než jen smutek. Je to kombinace apatické nálady se specifickými fyzickými, kognitivními a...
Jak odlehčit štědrovečerní večeři aneb zdravé vánoční menu
Lucie Osmanská
Vánoční svátky si většina lidí spojí s rodinou, dárky, cukrovím, smaženým kaprem nebo bramborovým salátem....
Cukr a rakovina: Existuje souvislost?
Kateřina Hájková
Podle nedávné studie zveřejněné v časopise Nature Communications může mechanismus v kvasinkových buňkách vysvětlit...
Je mléko lék nebo jed? Proč ho 200 milionů Evropanů nestráví
Tomáš Reinbergr
Málokteré téma je tak kontroverzní jako konzumace mléka. Často slyšíme protichůdné názory. „Aspoň půl litru mléka...
Stop bílému cukru: Přírodní sladidla, která nesmí ve spíži chybět
František Lomský
Škodí lidskému zdraví a obsahují ho i potraviny, u kterých byste to opravdu nečekali. Bílý neboli rafinovaný cukr...
Strana 1 z 14
1
2
3
4
...
6
7
8
9
10