Nová čokoláda na trhu. Odteď si pochutnáte na hořké, mléčné, bílé a růžové
Zuzana Šotová
Vědci vynalezli nový druh čokolády. Vedle tří klasických – bílé, mléčné a hořké, teď přibude čtvrtá varianta – růžová....
Reklama
Petr Fořt: Čtyři soupeři správné výživy člověka a zmatení pojmů
Petr Fořt
Aktuální situaci ve výživě lze popsat jako "všichni proti všem". Nemáme jen dva soupeře, ale hned čtyři. Tím prvním...
Reklama
Jaká nebezpečí skrývá konzumace uzeného masa?
Lucie Osmanská
Uzené maso patří v české kuchyni k oblíbené pochoutce. Kouř při samotném uzení s sebou však přináší řadu rizik....
Reklama
Existuje jedno jídlo, které můžete jíst navždy?
Zuzana Šotová
Během roku 2016 jedl Andrew Taylor pouze brambory. Jeho jídelníček měl jen několik výjimečných variací: okusil jak...
Hledáte elixír zdraví a životní energie? Vyzkoušejte kořen Maca
František Lomský
Léčivé účinky kořene Maca a jeho vliv na plodnost znali už staří Inkové. Dnes toto výjimečné „superjídlo“ známé také...
Reklama
Je Fair Trade opravdu fér?
Michal Jenček
Možná jste právě vy jedním z těch, kteří se zajímají o to, co jedí. Nakupujete produkty s označením BIO nebo takové,...
8 věcí, o kterých se tvrdí, že škodí, ale opak je pravdou
Vojtěch Žák
Všeho s mírou. I toho špatného. Seznamte se s jídly a věcmi, které mají špatnou pověst a ve velké míře zaručeně škodí....
Nejde jen o jídelníček aneb 10 kroků k úspěšné detoxikaci
Marie Emrichová
Pod pojmem detoxikace si často představíme jen to, že vynecháme z jídelníčku cukry, nebo budeme pít různé ovocné šťávy...
Nejlepší zdroj vitaminu C? V Camu Camu je ho 40x víc než v citrusech
Milada Kadeřábková
Obsah živin v ovoci a zelenině se podle odborníků neustále snižuje, v obchodech navíc často narážíme na takzvaně...
Připlavou geneticky modifikované ryby i na váš stůl?
Jana Abelson
Kanadská firma AquaBounty ve své poslední čtvrtletní zprávě uvedla, že prodala více než 5 tun geneticky modifikovaných...
Strana 4 z 14
1
2
3
4
...
6
7
8
9
10