Zdravá strava
Viola Černodrinská
Už chcete léto? Přivolejte si ho balkánským sýrem
Také už chcete, aby bylo léto zpátky? Ty horké dny, vlídné teplé noci, šumění vln, cikády a bezstarostnost... I když...
Reklama
František Lomský
Zázrak jménem açaí: Superpotravina s chutí borůvek a čokolády
Zpracované açaí patří v současné době mezi nejpopulárnější doplňky stravy. A není divu. Obsahuje nevídané množství...
Reklama
František Lomský
Proč jíst goji? Zhubnete a budete celý rok zdraví
Červený diamant. Tak označuje plody kustovnice čínské neboli goji tradiční čínská medicína. Jde o jedno z...
Reklama
Jana Abelson
Slyšeli jste o medu manuka? Funguje proti zánětům i popáleninám
Med z keře manuka rostoucího na Novém Zélandu ničí bakterie, viry a léčí tělo i duši. Tento jednodruhový med je čím...
Táňa Pikartová
Masožrouti ve vedení vegetariánské restaurace: Funguje to?
Jak mohou nevegetariáni vést vegetariánskou restauraci? To je základní otázka pro TOP manažery pražsk é restaurace...
Reklama
Monika Kovačková
Konečně lék na rezistentní depresi? Může jím být kyselina listová
Klinická deprese je víc než jen smutek. Je to kombinace apatické nálady se specifickými fyzickými, kognitivními a...
Lucie Osmanská
Jak odlehčit štědrovečerní večeři aneb zdravé vánoční menu
Vánoční svátky si většina lidí spojí s rodinou, dárky, cukrovím, smaženým kaprem nebo bramborovým salátem....
Kateřina Hájková
Cukr a rakovina: Existuje souvislost?
Podle nedávné studie zveřejněné v časopise Nature Communications může mechanismus v kvasinkových buňkách vysvětlit...
Tomáš Reinbergr
Je mléko lék nebo jed? Proč ho 200 milionů Evropanů nestráví
Málokteré téma je tak kontroverzní jako konzumace mléka. Často slyšíme protichůdné názory. „Aspoň půl litru mléka...
Načíst další články