Zdravá strava
Anna Calve Novotná
Podzimní várka zdraví aneb potraviny, které jsou víc než super
Venku je chladno, sychravé počasí začíná být na denním pořádku a na nás padá melancholie. Ano, podzim je tu v plné...
Reklama
Petr Fořt
Život bez nadýmání: Vyhněte se stresu a nevhodným kombinacím
Minule jsme si říkali něco o intoleranci potravin, která přispívá k nadýmání . Jak se tedy nepříjemným bolestem, které...
Reklama
Monika Kovačková
Máte neustále hlad? Může za něj nevyvážená strava
Častý pocit hladu může být velkou překážkou ve snaze o redukci hmotnosti a na subjektivním pocitu pohody taky nepřidá....
Reklama
Vojtěch Žák
Tloustneme z nevědomého jedení. Zkuste Mindful Eating.
Třikrát více Čechů než před pouhými 25 lety dnes trpí obezitou. Nadbytek váhy trápí více než milion lidí. To je...
Petr Fořt
Nadýmání jako (celo)společenský problém: Vzniká z intolerance potravin
Možná se budete usmívat pod fousy, až zjistíte, o čem je v tomto článku řeč. Přesto je diskutovaný problém doslova...
Reklama
Zuzana Šotová
Nová čokoláda na trhu. Odteď si pochutnáte na hořké, mléčné, bílé a růžové
Vědci vynalezli nový druh čokolády. Vedle tří klasických – bílé, mléčné a hořké, teď přibude čtvrtá varianta – růžová....
Petr Fořt
Petr Fořt: Čtyři soupeři správné výživy člověka a zmatení pojmů
Aktuální situaci ve výživě lze popsat jako "všichni proti všem". Nemáme jen dva soupeře, ale hned čtyři. Tím prvním...
Lucie Osmanská
Jaká nebezpečí skrývá konzumace uzeného masa?
Uzené maso patří v české kuchyni k oblíbené pochoutce. Kouř při samotném uzení s sebou však přináší řadu rizik....
Zuzana Šotová
Existuje jedno jídlo, které můžete jíst navždy?
Během roku 2016 jedl Andrew Taylor pouze brambory. Jeho jídelníček měl jen několik výjimečných variací: okusil jak...
Načíst další články