Archiv 2017




Milada Kadeřábková

Myslíte si také, že určité vzpomínky by bylo lepší nemít, protože vám jen otravují život? Pak vás bude zajímat nový...

Zuzana Šotová

Vědci vynalezli nový druh čokolády. Vedle tří klasických – bílé, mléčné a hořké, teď přibude čtvrtá varianta – růžová....

Andrea Mouaddab Vémolová

Léto je obdobím zážitků, rychlých přejezdů, balení a v neposlední řadě i často hektických příprav na školní rok. Teď...

Lenka Zajícová

Šedá barva patří mezi klíčové prvky letošních podzimních trendů, ale milovníkům minimalismu visí v šatních skříních už...

Kamila Steinbachová

Zaručí nám peníze štěstí, nebo spíš naopak? Záleží samozřejmě na tom, kolik jich máme k dispozici. Samotné peníze ale...

ESO travel

5600 mrakodrapů, 170 jazyků, 40 miliónů turistů. To je New York v číslech. Opravdový New York ale do čísel nevtěsnáte....

František Lomský

Raw čokoláda si na rozdíl od té běžné zachovává díky minimální tepelné úpravě většinu důležitých živin, proto se řadí...

Andrea Cerqueirová

Ájurvédskou večeři si v pondělí v pražské Černé labuti vychutnali všichni, kteří přišli na hostinu pořádanou...

Petr Fořt

Aktuální situaci ve výživě lze popsat jako "všichni proti všem". Nemáme jen dva soupeře, ale hned čtyři. Tím prvním...