Flowee
Civilizace
Jak řídit tým
Energetika
Práce
Umělá inteligence
Technologie
Kultura
Ekonomika
Móda
Rozhovory
Zdraví
Psychologie
Filtrovat
Flowee
Filtrovat
Civilizace
Zdraví
Psychologie
pečivo
Voňavým koláčkům neodolali: Lucka Vondráčková, Hana Mašlíková a Roman Vojtek pokřtili jubilejní pobočku pekárny Kabát
Pekárna Kabát, která v tomto roce oslaví své 31. výročí, přitom patří k českým národním pokladům. Pečivo se zde už po dekády vyrábí podle tradičních...
Pět pokladů italských pekařů: Chleba v hlavní roli v Ligurii, Apulii i v Kampánii
Pečivo pokapané lahodným olivovým olejem poslouží jako výborný předkrm, pečivo se přikusuje k hlavním chodům, pečivo se může stát svačinkou i lehkým...
Jíst či nejíst lepek? Toť otázka
Proč tolik sportovců přechází na bezlepkovou dietu a nemůžou si to vynachválit? Hubnou lidé, kteří bezlepkovou dietu zkusí? Jaký je můj názor na...
Lepek není podvod. Za všechno můžou chromozomy v pšenici!
Moderní vyšlechtěná pšenice má 42 chromozomů oproti původní jednozrnce se čtrnácti chromozomy a ty mění strukturu lepku, který se tak stává pro nás...
5 dobrých důvodů, proč si péci vlastní chléb
Chléb patří do našeho jídelníčku téměř neodmyslitelně. Vlastní voňavý bochník si můžete uhníst rukama a upéci v troubě pro občasné zpestření...
Reklama