Grand Restaurant

Nedávno jsem jedl u mé moravské sestry vynikajícího berana. Tedy, přesněji řečeno, jehně. Beran nebo výraz „skopové“, to je noční můra například pro...

Na mnoha místech naší země se začínají rojit farmářské trhy. Zaplať Pánbůh za ně a taky pozor na ně! To je můj vzkaz, výzva i varování na základě...

Myslím, že už jste všichni mnohokrát slyšeli, že náš národ moc zdravě nejí. Český jídelníček je ve srovnání s jinými zeměmi téměř katastrofální. Já...

Asi se shodneme na tom, že losos je nejspíš nejoblíbenější mořská ryba na našem trhu. Není totiž cítit tzv. rybinou, má minimum kostí a ještě navíc...

„Jedlé je to, co je dobré k jídlu a blahodárné při trávení. Například jako je červ dobrý pro ropuchu, ropucha pro hada, had pro prase, prase pro...

Úžasný přínos žížal pro zemědělskou půdu je nesporný. Ale ten, který mají žížaly pro víno, respektive - pro biovíno, jen tak něco nepřekoná.

Kdo z nás by nechtěl žít věčně? Nebo alespoň hodně dlouho? Dnes vám povím něco o jídle a dlouhověkosti. Věřte, že to je téma, které zajímá všechny...