x
Odebírejte páteční newsletter Flowee e-mailem. Víkendové čtení do vaší poštovní schránky
Zkuste znovu
Flowee
Civilizace
Jak řídit tým
Energetika
Práce
Umělá inteligence
Technologie
Kultura
Ekonomika
Móda
Rozhovory
Zdraví
Psychologie
Planeta
Cestování
Horoskopy
Ekologie
Životní prostředí
Příroda
Věda
Rozhovory
Rozhovory
film
Filtrovat
Flowee
Filtrovat
Civilizace
Zdraví
Psychologie a vztahy
Planeta
Rozhovory
film
Anastázie Harris
Kulinářský trhák v USA: Pizza z květáku
Snažili jsme se s mým anglickým manželem pohostit naše americké hosty v populární české venkovské hospodě. „Smažený sýr nebo řízek je tu moc dobrý,“...
Jak jsem našla nejlepší místnost v bytě Miloše Formana
Ten rozhovor mi domluvil Arnošt Lustig. Přesto, že byli kamarádi, trvalo to několik měsíců. Světový režisér dělal totiž rozhovory jen nerad. Do jeho...
Kvalitní párek? Jedině z prasátka, které má ocásek
Na jatkách v Dolním Sasku podnikají třeskutě chytrou věc. Každému zemědělci, který přiveze prase s ocáskem, vyplatí extra 16 euro za kus. Proč?...
Co je melt-up a proč to musíme vědět
Londýnská dopisovatelka Flowee Anastázie Harris ve svém sloupku London Calling popisuje termín roku 2018 melt-up, který budí ze sna světové ekonomy....
Reklama