Češi jsou zvláštní národ. Na jednu stranu jsme země, kde v primetimu běží na televizní obrazovce snad nejvíc pořadů o vaření na světě, ale potom si stejně libujeme v kuřecích kůžičkách, lančmítech a smažáky jíme přímo z mikrovlnky. Kupujeme diskontní potraviny, cpeme se polotovary a olizujeme se nad prefabrikáty. Neuvědomujeme si, že tady už jde o zdraví. Není na čase to už konečně jednou pro vždy změnit? Spolu s neujznávanější českou specialistkou na zdravotní prevenci a výživu Margit Slimákovou bude tato tranformace jednoduchá a plynulá. Nový pohled na jídlo a zdravou stravu získáte na jejím školení jídlovědy.

Máte-li zájem změnit nejen svůj jídelníček, ale i životní styl a přitom nechcete jen dokola omílat mýty o potravinách, které stejně nejsou pravdivé, je na čase se začít školit v Jídlovědě. Margit Slimáková, která pořádá kurz s tímto názvem, je odbornice na slovo vzatá. Zdravotní prevenci a výživě se věnuje prakticky celý život. Vystudovala farmacii a výživu, pobývala a pracovala v Německu, Číně, Francii a USA. Ve své práci využívá osvědčené poznatky ze všech oblastí medicíny a klade velký důraz na zdravotní prevenci. Zabývá se zejména poradenstvím a osvětou. 

Investujte jednou pro změnu do svého zdraví. Slibujeme, že tento pětihodinový kurz se vám vyplatí... a to i z úroky.

Kurz, který vám změní život

Jídlověda nabízí řešení, jak se neztratit v moři nových informací, jak v regálech supermarketů nezabloudit a jak svůj stůl obohatit o takové potraviny, díky kterým se budete cítit dobře a hlavně posílíte své zdraví. Margit tvrdí: "Toto školení je mým pokusem, shrnout to hlavní, co o zdravé výživě, životosprávě a zdravotní prevenci víme, do jednoho srozumitelného celku." Naučíte se zde co je podle současné vědy zdravá výživa a jaké jsou nejčastější omyly. Rozklíčujete hlavní zdravotní problémy dnešní doby a možnosti jejich prevence a terapie pomocí stravy. Získáte i praktické tipy pro efektivní nákupy a na vybudování harmonické domácnosti. A hlavně si vybudujete návyky pro kvalitnější stravu. 

"Denně dostávám spousty dotazů. Ptáte se mě na obecná doporučení, ale i řešení individuálních problémů. Bohužel není v mých silách vše stále znovu každému vysvětlovat, proto nabízím tuto možnost potkat se na mém školení, kde máte v ceně i 20minutovou telefonickou konzultaci do měsíce po termínu konání," vysvětluje Margit. Její kurzy můžete navštívit v Praze, Brně nebo třeba Olomouci. Stačí sledovat Margitiny stránky ZDE.

 

Čtěte také:

Co přivádí české lékaře k hysterii?

První školení jídlovědy

Výživová revoluce! Přehodnoťte vše, co víte o jídle