Nastává období 1-Oc-6 (Pes). Je velmi příznivé a vhodné pro jakoukoliv týmovou práci, přátelství a cestování. Objevování vzdálených míst, kde žijí lidé s naprosto odlišnými zvyky, může být nejen inspirativní pro vaši mysl, ale i hluboce ozdravnou aktivitou pro vaše fyzické tělo.

Buďte v pohybu, ovšem tentokrát se neprocházejte sami a lidské společnosti se nevyhýbejte. Na druhou stranu si nové přátele i lidi pečlivě vybírejte. Naučte se pomoc druhým nejen poskytovat, ale zároveň si o ni i říct.

Nosíte-li v sobě nějaké ambice, najděte lidi, kteří vás ve vašich činnostech podpoří. Udělejte první krok a ujměte se vedení.

Jaro už o sobě dává vědět, a tak může mnoho lidí pocítit příval nové energie, která přeje všem odvážným začátkům i novým projektům. Čas je prozatím velmi slibný pro jakékoliv nové počiny, a tak neváhejte.

Život se pohybuje ve vlnách a člověk se na těchto vlnách má naučit dobře surfovat. Nosíte-li v sobě nějaké ambice, najděte lidi, kteří vás ve vašich činnostech podpoří. Udělejte první krok a ujměte se vedení. Mějte odvahu své sny i vize s druhými sdílet, protože se vám může dostat neočekávané, účinné pomoci.

Neváhejte a cestujte

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, využijte sílu své vlastní představivosti, abyste si ve svém životě manifestovali štěstí. Zkoumejte své niterné potřeby a dávejte si dobrý pozor na to, aby vaše cíle byly opravdu vaše. Často jsme ovlivněni různými mediálními představami, co je dobré a co je špatné, ale to se také stejně často s pravdou velmi míjí. Hodně choďte do přírody a hledejte nová místa, která na vás budou působit harmonicky. Budete-li mít možnost odcestovat někam do zahraničí, neváhejte. Do poloviny dubna je velmi příznivý čas.

V rovině mysli se zaměřte nad zákonem přitažlivosti, který v těchto dvou týdnech může být mimořádně efektivní. Každý večer, než půjdete spát, si představte příběh, který byste chtěli ve svém životě prožít. A zaměřte se nejen na všechny detaily, ale hlavně na to, jak se u toho doopravdy cítíte. Pochopíte tak lépe své opravdové potřeby a možná si uvědomíte, že některá přání nevychází z vaší hlavy. Usínejte s vděčností v srdci a vězte, že vás život podpoří v ten nejsprávnější moment, abyste si své sny mohli opravdu dokonale prožít a užít.

Dejte na sílu skupiny

Co se týká vašich vztahů, nastal čas si uvědomit kruh vašich přátel. Vše se neustále mění, a tak se sami zamyslete nad tím, s jakými lidmi se cítíte nejpříjemněji a kteří mají na vás ten nejblahodárnější vliv. Jste-li v situaci, kdy potřebujete pomoci, neváhejte si o pomoc říct. Je to svým způsobem výraz pokory, kdy si člověk musí uvědomit, že ne všechno může zvládnout sám. Navštivte svého oblíbeného psychoterapeuta a proberte s ním své momentální životní výzvy. Sami pomozte někomu, kdo to doopravdy potřebuje, a učiňte tak rychle i diskrétně.

V rovině ducha si připomeňte, v čem spočívá váš největší talent, skrze který můžete být druhým lidem i světu kolem vás opravdu užiteční. Pes je symbolem bezpodmínečné lásky, věrnosti a pravé oddanosti. Abyste byli skutečně věrní svým blízkým, musíte být věrní sami sobě. Intenzivněji pracujte se svou snovou pozorností, která se v následujících dnech může značně posílit. Experimentujte s různými relaxacemi, kde se používá mluvené slovo a tvůrčí představivost. Využijte sílu skupiny.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaké představy mám nejčastěji?
  • Jak mohu sobě i druhým pomoci?
  • Dokážu o pomoc požádat?
  • Jaká cizí země nebo místo mě nejvíce přitahuje?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Rozvíjejte svou tvůrčí představivost těsně před spánkem.
  • Ujměte se vedení a naučte se pracovat v týmu.
  • Rozviňte v sobě touhu druhým pomáhat a něco pro to udělejte.
  • Naučte se o pomoc požádat, pokud ji doopravdy potřebujete.

Související…

Mayský astrolog: V období Země a Pohybu dělejte věci jinak, než jste zvyklí
Robert Policar

foto: Shutterstock, zdroj: Autorský článek