Nastává období 1-Imix (Krokodýl, Drak), kdy se pomalu, ale jistě můžete pustit do všech svých nových cílů a projektů, nad kterými jste v poslední době jen rozjímali. Začíná další devítiměsíční cyklus, a tak mějte odvahu se pustit do svých velkolepých činů. Nečinnost se v tomto čase může stát zhoubnou, protože se probudí velká potřeba něco ve svém životě udělat, a pokud nestihnete dobrý start, ztratíte tak zápal a nadšení, které jsou pro nové začátky potřebné. První čtyři dny nad svými kroky ještě můžete rozjímat, ale pak už neztrácejte čas.

Znamení Imix je prvním z dvaceti mayských znamení, a proto v sobě můžete v následujících dnech pocítit jak potřebu uvolnění, tak vyjádření vnitřních sil, které vámi mohou doslova cloumat. Vyhýbejte se zbytečným konfliktům a impulsivitě, která může být zhoubná, a snažte se svou pozornost nasměrovat k novým začátkům, na které dlouho čekáte. Věnujte se smysluplné, a pokud možno, náročné fyzické aktivitě, která bude souviset s budováním nových základů, na kterých budete chtít stavět svůj další sen. Ujasněte si své záměry a realizujte je.

Projevte sexuální energii

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí, zamyslete se nad tím, jak prožíváte a vyjadřujete svou sexuální energii ve svém každodenním životě. Díky této síle jsme všichni naživu, a pokud s touto silou budete zacházet správným způsobem, můžete ve svém životě vytvořit téměř všechno, co si dokážete představit. Nastal čas nových začátků, a tak se nebojte realizovat své nové projekty, o kterých jste dlouho přemýšleli. Doporučuji v tomto čase pravidelně běhat a vaše tělo unavit posilováním nebo jinou fyzickou aktivitou.

Dejte své práci hlubší smysl a začne vás opět bavit.

Zamyslete se také nad svým současným zaměstnáním, a pokud v něm nejste spokojeni, nastal vhodný čas ho změnit, nebo ještě více posílit vaši současnou pozici. Dejte své práci hlubší smysl a začne vás opět bavit. Nevyhýbejte se konfrontaci s lidmi, kteří vás mohou nějakým způsobem brzdit nebo omezovat. Jednejte s nimi na rovinu a buďte k sobě i k druhým zcela upřímní. Pročistěte temné vody určitých pracovních vztahů a nově nabitou energii využijte ve prospěch všech zúčastněných.

Buďte laskaví a upřímní

Co se týká vašich vztahů, popovídejte si s partnerem o všem, co vás v poslední době trápí, aniž byste druhé nebo sebe obviňovali. Zejména se zaměřte na váš sexuální život, který můžete v těchto dnech výrazně zlepšit, pokud se tomuto tématu nebudete zarputile vyhýbat. Nebuďte vůči druhým příliš arogantní ani se nelitujte. Když budete k druhým laskaví a upřímní zároveň, můžete do vašich vztahů vnést nový vítr. Je vhodný čas pro novou spolupráci s lidmi, kteří dokážou věci rozpohybovat a nebojí se odvážných činů.

V rovině ducha nastává čas, kdy již nestačí si jen uvědomit své životní cíle a vize, ale kdy je nutné udělat i potřebné kroky k jejich uskutečnění. Na nic nečekejte a energicky dosahujte všech svých cílů tím, že jim jednoduše půjdete vstříc, bez různých vytáček nebo postranních uliček. Postavte se všem svým strachům čelem a vezměte si sílu, která vám náleží. Můžete toho v následujících dvou týdnech hodně dosáhnout, ale je nutné zaktivovat svou vnitřní energii a dobře ji nasměrovat. Každé ráno si určete tři hlavní cíle a splňte je jako první.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám odvahu se konfrontovat s určitými lidmi ve svém životě?
  • Jsem spokojený ve svém sexuálním životě?
  • Mám dostatek fyzické aktivity?
  • Nevyhýbám se novým začátkům?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Promluvte si s partnerem o svých sexuálních potřebách.
  • Příliš nepřemýšlejte, ale raději jednejte.
  • Každé ráno se věnujte fyzickému cvičení a určete si tři hlavní cíle dne.
  • Něco nového začněte a nepřestávejte v této činnosti po devět následujících měsíců.

Související…

V období Králíka se věnujme rozkoším a vyhýbejme pesimistům, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock