Ve čtvrtek kolem půl třetí odpoledne nastane úplněk ve Vodnáři, ve kterém si máte uvědomit svou vlastní jedinečnost v rámci skupiny lidí, ve které se nejčastěji vyskytujete. Nebojte se v následujících dnech seznamovat s lidmi, kteří mají podobný systém hodnot jako vy a se kterými se dokážete upřímně zasmát nad vlastními životními zkušenostmi. Pokud jste spíš vážná osoba, pobývejte více v prostředí umělců nebo lidí, kteří se často smějí. Zamyslete se rovněž nad svými dlouhodobými životními cíli a vizemi a začněte je ihned krok po kroku uskutečňovat. Nikam nespěchejte, ale symbolicky, skrze malé krůčky s nimi udržujte kontakt, aby oheň nevyhasl.

Čtvrteční úplněk nastává přesně ve 14.29. Může ve vás, ostatně tak jako každý jiný úplněk, probudit silnější snovou aktivitu, a tak si zkuste vzpomenout, co se vám v posledních dvou dnech zdálo. Pokud si sny vybavíte, určitě si je zapište a zeptejte se někoho na jejich význam. Tyto sny v sobě mohou nést důležité poselství, které se tentokrát může týkat buď vaší vlastní seberealizace, nebo vztahů k lidem, kteří jsou pro vás nějakým způsobem důležití.

Máte dost přátel?

Znamení Vodnáře vládne svobodě, přátelství a inovacím všeho druhu. Zamyslete se nad tím, jestli máte kolem sebe dostatečný počet přátel, kteří mají pochopení pro vaše budoucí a možná i trochu bláznivé vize. Každý vynálezce, tvůrce nebo objevitel musel být pro druhé trochu zvláštní, protože v sobě nesl nebo nese semínko něčeho dosud neobjeveného.

Je možné, že se s vašimi novými tužbami budete muset poohlédnout i po nových přátelích.

Člověk je tvor společenský, a tak je pro většinu lidí důležité mít kolem sebe skupinu spřízněných duší, ve které se dokáže uvolnit. Pokud jen pracujete, nastal čas více chodit do společnosti a navazovat kontakty s lidmi, se kterými se cítíte uvolněně. Je možné, že se s vašimi novými tužbami budete muset poohlédnout i po nových přátelích. Rozšiřte svůj okruh přátel, protože každý člověk je zvláštním hrdinou svého osudového příběhu, který neustále utváří.

Najděte si „svou skupinu“

V následujících dnech se zaměřte na to, jaká skupina lidí vás nejvíc přitahuje a zároveň odpuzuje. To, co ve vás vyvolává jakýkoliv intenzivní pocit, v sobě nosí nějakou důležitou informaci, která vám může pomoci pochopit hlubší souvislosti o vás samotných. Lidé jsou jako zrcadla a ta v různé intenzitě odráží jistá témata, která jsou ve vás pořád silně přítomna. Vesmír je velmi rozmanitý, a tak zbytečně neztrácejte čas ve vztazích, kde musíte obhajovat svou vlastní individualitu.

Raději popřemýšlejte o tom, kde se schází podobná skupina lidí, kteří mají podobný náhled na život, jako máte momentálně vy. Ve více lidech se toho více zvládne a vaše sebevědomí může v dobré společnosti rychle vzrůstat, což je obvykle dobré nejen pro vás. Respektujte různé pohledy na život, ale uchovávejte si svou vlastní tvář. Více se zajímejte o různé životní styly, kterých je v dnešní době opravdu hodně.

Choďte do společnosti

Tento úplněk otevírá téma, které spojuje jak znamení Lva, tak Vodnáře. Obě dvě znamení jsou velmi inspirativní a lidé v nich narození mají rádi dobrou společnost. Uvědomte si, v čem jste výjimeční, a jaký dar můžete této společnosti předat. Respektujte svůj osobní příběh a nebojte se ho sdílet s ostatními lidmi. V dobré společnosti vaše sebevědomí poroste a probudí se síly, o kterých jste možná neměli ani tušení.

Naučte se o druhé více zajímat a hodně se ptejte druhých na jejich názory.

V opačném případě se budete cítit smutní a nepochopení. Choďte víc na různé koncerty, divadelní hry a události, kde se setkává víc lidí najednou. Naučte se o druhé více zajímat a hodně se ptejte druhých na jejich názory. Lidé o sobě rádi mluví, přestože se ze začátku mohou trochu zdráhat. Nebuďte jen zvědaví, ale probuďte o druhé upřímný zájem. Lidé jsou citlivější, než si obvykle myslí, a tak často instinktivně vycítí tajné úmysly druhých.

Znamení Králíka

Tento úplněk vyšel na znamení šťastného a kreativního Králíka. Je to veselé znamení, které nás učí si plnými doušky užívat život. A to je přesně to, co byste měli dělat víc, pokud jen pracujete a život berete smrtelně vážně. Na druhou stranu, jestli se pořád jen bavíte a odkládáte povinnosti, nastal čas uvést vše do harmonie a vytoužené rovnováhy.

Zamyslete se také nad novými projekty, které čekají na spuštění, a možná vážněji i nad dětmi, po kterých někteří z vás touží. Užívejte si všeho dobrého v dobré společnosti a otevřete se více radostem života.

Doporučené otázky pro tento den:

  • Jsem spokojený se svými přátelskými vztahy?
  • Chci se přihlásit na nějaký kurz, který by mě bavil?
  • Chodím pravidelně do společnosti?
  • Jaká je má budoucí životní vize, která by mě těšila?

Doporučené činnosti pro tento den:

  • Užívejte si dobré společnosti přátel a rozšiřte tento okruh.
  • Buďte inovativní ve všem, čemu se rádi věnujete.
  • Více se smějte a buďte tvořiví.
  • Zhlédněte nějakou dobrou komedii nebo divadelní hru.

 

Související…

V období orla nemějte zábrany. Miřte výš, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock