Ben patří do skupiny východních znamení, která jsou známa svou velkou nápaditostí a schopností uvádět nové do stávajících pořádků. Je to znamení charismatických vůdců, kteří moc dobře vědí, jak zužitkovat své vynikající dovednosti. Klíč k probuzení sil spočívá v rovnováze mezi pevností a přizpůsobivostí ve všech důležitých aspektech života. Abyste mohli druhé inspirovat, musíte být zcela oddáni své vášni a zároveň mít ochotu se přizpůsobit i pohledům jiných lidí, kteří se mohou na stejnou věc dívat z jiné perspektivy.

Co se týká vašeho těla a hmotných záležitostí

Snažte se o rovnováhu mezi posílením i protažením vašeho fyzického těla. Pokud o svém těle víte, že je až příliš pružné, bude lepší, když se zaměříte na pravidelné posilování. Jste-li naopak příliš silní a neohební, zkuste jógu nebo jiné protahovací cviky. Co se týká financí, zkuste přijít na způsob, jak zvýšit své výdaje a přitom se něco nového naučit. Vyzkoušejte jiný obor, který se s tím stávajícím bude doplňovat, možná tak objevíte více cest sebenaplnění, než jste čekali.

V rovině mysli

Ponořte se hluboko do své mysli a zjistěte, zda máte spíš sklon k tvrdohlavosti, nebo se druhým až příliš přizpůsobujete a tím ztrácíte sami sebe. Ani jeden extrém není dobrý, a tak hledejte ideální rovnováhu, která se navíc může neustále měnit.

Nebojte se do svých vizí začlenit i jiné lidi, kterým bude činit radost vám pomáhat. Ve více lidech se toho více zvládne a navzájem můžete zvýšit svou sebehodnotu.

Naučte se nový jazyk nebo dovednost, kterou byste ve svém stávajícím zaměstnání mohli využít. Vyzkoušejte umělou inteligenci a naučte se s ní spolupracovat tak, abyste neztratili svůj tvůrčí potenciál, ale naopak ho ještě navýšili.

Co se týká vašich vztahů

Zaměřte se především na své přátelské a kolegiální vztahy. Pobývejte častěji s lidmi, se kterými se cítíte přirozeně a nemusíte si na nic hrát. Zároveň se čas od času nevyhýbejte konfrontacím s lidmi opačných názorů, protože to vás může nejen obohatit, ale i posílit. Mějte odvahu vzít zodpovědnost a moc do svých rukou a zorganizujte nějaké společné setkání, kde budete moci představit své odvážné vize budoucnosti. Je velmi pravděpodobné, že z toho může vzejít ne jedna výhodná spolupráce.

V rovině ducha

Změřte se na své třetí energetické centrum, které je spojeno s oblastí solar-plexu, kde můžete pociťovat jak velkou sílu, tak i silný pocit beznaděje. Mějte odvahu jít za svými osobními sny a pěstujte svou osobní sílu, která vás učiní ještě přitažlivějšími a krásnějšími. Aktivně se zapojujte do všech aktivit, které s vaší ideální vizí korespondují, a nebojte se do toho začlenit i jiné lidi, kterým bude činit radost vám pomáhat. Ve více lidech se toho více zvládne a navzájem můžete zvýšit svou sebehodnotu.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co je mou největší životní vášní?
  • Mám odvahu se sám za sebe postavit?
  • Jak mohou obohatit svůj sexuální život?
  • Umím s druhými spolupracovat?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Ujměte se vedení.
  • Jděte za svou největší vášní.
  • Naučte se spolupracovat.
  • Naučte se něčemu novému.    

Související…

Období Slunce a Květiny vybízí k tvořivosti. Rozvíjejte své smysly, radí astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek