Nelpěte na svých starých názorech, protože doba se mění a mění se i naše těla. Již od narození svým způsobem umíráme, je dobré se tomuto procesu neustále přizpůsobovat. Uvědomte si, v jakém sedmiletém cyklu se nacházíte a co pro tento čas je nejlepší dělat. Nelpěte na ničem, o čem víte, že je již „mrtvé“, protože v jiném případě se budete jen trápit. S radostí se vrhněte do všeho, co vám nabízí možnost se posunout dál.

Cimi patří do skupiny severních znamení, které se vyznačují velkou duchovní hloubkou a zároveň se dobře pohybují ve světských záležitostech, protože se o sebe obvykle umí dobře postarat. Abyste se mohli posunout o úroveň dál, bude to vyžadovat odvahu a schopnost jednat jinak, než jste byli zvyklí. Zaměřte se především na způsob, jakým uvažujete. Možná, že vaše myšlenky a názory neodpovídají tomu, co právě ve vašem životě probíhá. Snažte se být tou nejlepší verzí sebe sama a otevřete se novým cestám vývoje.

Hledejte nové myšlenkové vzorce

Můžete pocítit změny jak ve vašem těle, tak ve hmotných záležitostech. Najděte nový způsob toho, jak jíst, cvičit a vydělávat peníze. Doba je příznivá pro všechny pozitivní změny, a tak neváhejte. Nedržte se zpátky, ale zkoušejte a experimentujte se vším novým, co vám přijde zajímavé. Každých sedm let se tělo významně mění a s ním i vaše psychika. Zjistěte si, co to znamená ve vašem konkrétním případě, a zařiďte se podle toho. Co se týká peněz, otevřete se novým druhům příjmů.

S úctou a láskou se rozlučte se vším, o čem ve svém nitru víte, že nejde udržet, a buďte otevření všemu novému. S odvahou se vrhněte do naplňování těch nejodvážnějších snů. Nastává čas, kdy vše může probíhat hladčeji a rychleji, než se zdá.

Je dobré skončit s myšlenkovými vzorci, které vám příliš nepomáhají ke štěstí. Ve svém zaměstnání se učte novým věcem a hledejte příležitosti, kde budete moci projevit mysl začátečníka. To může mít dobrý vliv nejen na vaši mysl, ale i tělo. Když nebudete lpět na starých názorech, omládnete. Setkávejte se s lidmi, kteří jsou o generace mladší, a snažte se s nimi najít společnou řeč a vzájemně se od sebe učte. Vy jim můžete dodat potřebné životní zkušenosti a oni zase znalosti, které budete v budoucnosti potřebovat.

Co vám neprospívá, nepotřebujete

Nastal čas pro pozitivní změny, které však mohou znamenat i ukončení některých vztahů, které pro vás již nejsou žádoucí. Místo abyste byli smutní z toho, že s některými lidmi to není jako dřív, hledejte ty, s nimiž si momentálně rozumíte. Váš sociální prostor se může v následujících dvou týdnech významně proměnit nebo prohloubit. Záleží dost na tom, v jaké vývojové části vztahu se momentálně nacházíte. Buďte ochotni začít znovu a jinak. Každý se neustále mění a někdy jsou tyto změny opravdu výrazné.

Může přijít velká touha skončit se starým snem a začít úplně znova. To může někomu připadat jako velmi kritické období s velkými nároky. Většina lidí nemá ráda změny, což je ale přesně to, k čemu právě dochází. Můžete vnímat radost z nového, nebo lítost nad tím, že to staré končí. S úctou a láskou se rozlučte se vším, o čem ve svém nitru víte, že nejde udržet, a buďte otevření všemu novému. S odvahou se vrhněte do naplňování těch nejodvážnějších snů. Nastává čas, kdy vše může probíhat hladčeji a rychleji, než se zdá.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Čeho se nejvíc bojím?
  • Mám odvahu žít tu nejlepší verzi svého života?
  • Co mi v tom doopravdy brání?
  • Jaké příležitosti a možnosti se mi momentálně nabízejí?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Často se sami sebe ptejte, čeho byste na svém smrtelném loži nejvíce litovali.
  • Dobrovolně překračujte svou vlastní komfortní zónu.
  • Ukončete všechny toxické vztahy.
  • Změňte své myšlení tak, aby vás podporovalo. Nemluvte o sobě „zlo“.  

Související…

Období Kukuřice a Rákosu vám může přinést nečekané bohatství, říká astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek