Ik patří do skupiny severních znamení, která jsou známa svou pragmatičností i zájmem o věci nadzemské. V následujících dvou týdnech investujte nějakou finanční částku do svého duchovního nebo osobnostního rozvoje. Spojte se s lidmi, se kterými vás pojí podobné zájmy, a otevřete se novým kontaktům, které vám v budoucnosti mohou přinést nemalá požehnání. Využijte sílu slova k tomu, abyste urovnali a vyjasnili veškerá nedorozumění a domněnky, ke kterým v mezilidských vztazích přirozeně dochází.

Komunikujte s kolegy i sami se sebou

Oceňte každou část svého těla a v žádném případě se nekritizujte. Buďte vděční za činnost vašich vnitřních orgánů, které neustále odvádí svou práci. Častěji se dívejte do zrcadla a vytvořte si sami se sebou vztah, který bude založen na upřímné a bezpodmínečné lásce. Nepleťte si toto cvičení s narcistními sklony, ale buďte sami sobě tím nejlepším přítelem. Okolí se mění celý život, ale vy tu budete vždy sami pro sebe. Zajímejte se o to, jak zvýšit své příjmy, a inspirujte se lidmi, jimž věříte.

Otevřete se vyšší inspiraci, která čeká v hlubinách ticha.

Snažte se o co nejlepší možnou komunikaci s vašimi spolupracovníky, zaměstnavateli nebo obchodními partnery. Pracujte s afirmacemi a pozitivními prohlášeními, které mohou být v tomto čase velmi účinné. Zaměřte svou pozornost na sociální sítě a zkuste si v nich udělat pořádek, aby vám opravdu pomáhaly a neubíraly vám tolik volného času. Častěji se zaměřujte na prohlubování vašeho „vnitřního ticha“ a naučte se druhým více naslouchat. V tichu může přijít inspirace, která doslova změní vaše dosavadní směřování.

Poskytujte podporu sobě i okolí

Zaměřte se na kvalitu komunikace mezi vámi a vaším partnerem nebo těmi nejbližšími. Mluvte vždy upřímně, jasně a srozumitelně. Buďte si více vědomi toho, jaká slova používáte nejčastěji, a zároveň si všimněte toho, zda je to řeč podpůrná nebo spíše odrazuje. Více mluvte o svých citových potřebách, abyste byli pro druhé více čitelní. Pokud jste někomu nedávno ublížili, naučte se omluvit bez vymlouvání a nechte druhým potřebný čas se rozhodnout, zda vaši omluvu přijmou nebo ne. Více naslouchejte a buďte vnímaví.

Nastává vhodná doba pro rozšíření vašich znalostí, které vás přiblíží vaší pravé moudrosti. Zapište se na nějaký zajímavý kurz, školu nebo akci, kde se budete moci setkat s lidmi s podobnými zájmy. Pokud jste se doposud neseznámili s meditací nebo modlitbou, naučte se to. Vaše přání mohou být vyslyšena. Pokud si myslíte, že neumíte meditovat, zajděte někam, kde vás to naučí. Využijte sílu podpůrných skupin, ale vyhýbejte se těm, které mají tendenci k fanatismu. Otevřete se vyšší inspiraci, která čeká v hlubinách ticha.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jaký vztah mám ke svému fyzickému tělu?
  • Jsem spokojený se svými komunikačními dovednostmi?
  • Umím naslouchat?
  • Nestal jsem se otrokem sociálních sítí?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně pište o svém životě do svého deníku.
  • Naučte se otevřeněji mluvit o svých citových potřebách.
  • Zlepšete vztah ke svému fyzickému tělu.
  • Udělejte si pořádek ve svých sociálních sítích.  

Související…

Mayský astrolog: V období Noci a Domu vytvořte prostor pro to nové, co přijde
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek