Období Slunce a Květiny (Ahau) je vysoce idealistické a tvořivé. A tvorba je přesně to, čemu bychom se měli věnovat intenzivněji. Připomeňte si své koníčky a rozhodněte se, že se jim budete naplno věnovat. Neodkládejte svou radost na zítra, ale ponořte se do tohoto přítomného okamžiku. Rozviňte svého vnitřního umělce nebo umělkyni a ukažte světu, co se ve vás skrývá. Mějte odvahu zazářit a obohatit tento svět vaší jedinečnou esencí. Probuďte své vnitřní dítě k životu a více si se sebou hrajte. Splňte si aspoň jeden dosud nesplněný dětský sen.

Věnujte se více svému intimnímu životu a obohaťte ho o něco nového. Vnímejte své tělo jako posvátný chrám, o který je dobré se starat s tou největší péčí. Pravidelně cvičte, a pokud neumíte tancovat, naučte se to. V materiálních záležitostech se může dařit a mohou přijít příležitosti, které jsou spojeny s úsilím vašich dávných předků. Pokud přijde nabídka, která se vám bude líbit, nepochybujte o tom, že je to dar z nebes. Poděkujte svým vnitřním orgánům za jejich činnost i dokonalé zdraví.

V rovině mysli

Nastává čas se ponořit trochu hlouběji a objevit krásu vaší tvůrčí mysli. Pravidelně meditujte. Ze začátku, pokud s meditací nemáte zkušenosti, zkuste pět minut a postupně tuto dobu protahujte až na dvacet minut.

Naslouchejte tichu uvnitř svého srdce a rozviňte v sobě klid a mír. Můžete si představit, že vám v srdci rozkvétá růže nebo září Slunce. V pracovní oblasti se snažte napravit všechny disharmonické vztahy k určitým lidem, protože ve své podstatě všichni jedno jsme. Můžete například uspořádat pracovní večírek.

Co se týká vašich vztahů

Může dojít k zajímavým setkáním a milosti, která se týká dlouhodobých nevyřčených sporů v rodině. Pokud se vám v následujících dvou týdnech bude zdát o vašich předcích, vnímejte tyto sny jako obzvlášť důležité a snažte se je důkladně vyložit i uctít konkrétními činy.

Ahau nám připomíná, že jsme se všemi lidmi totálně propojeni, a to dokonce i s těmi, kteří již nejsou na tomto světě, ale stále je nosíme ve svém srdci. Pravidelně se otevírejte vyššímu dobru a přejte sobě i všem to největší možné štěstí.

V rovině ducha

Nastává krásný čas, kdy se mohou samovolně probouzet vaše vyšší smysly a nečekané duchovní dary a talenty, které pak můžete využít ve svém každodenním životě. Pokud tento proces chcete zaznamenat, více se zajímejte o příběhy vašich slavných nebo jinak silných předků.

Zajímejte se tentokrát hlavně o příběhy, které v sobě mají sílu i pozitivní vliv. Stíny na čas nechte stranou, protože těmi se budeme zaobírat jindy. Praktikujte vděčnost a oslavujte život, jak nejlépe dovedete. Přichází čas milosti a malých i velkých zázraků.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Těším se ze svého fyzického těla?
  • Jakému umění se chci naučit?
  • V jaké společnosti se cítím přirozeně?
  • Umím meditovat?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Dovolte si prožívat více radosti i vášně.
  • Pravidelně meditujte nebo pište básně.
  • Pořádejte oslavy a choďte více do společnosti.
  • Věnujte se více svému vnitřnímu dítěti nebo dětem všeobecně.

Související…

V období Jelena naslouchejte šepotu lesa a sdílejte zkušenosti, radí astrolog
Robert Policar
                                               

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek