S novým letopočtem přichází řada výzev a předsevzetí. Někteří lidé si hledají novou práci, jiní zařizují členství ve fitcentru nebo pořizují kvalitní sportovní náčiní. Často se stává také to, že s novým rokem a příchodem dalších životních milníků začínáme přemýšlet o novém bydlení. Právě těm, kteří by chtěli s klíčem v ruce a nadšením v srdci vstoupit do svého nového bytu ještě letos, je určena závěrečná nabídka rezidenčního projektu Maison Ořechovka.

Tyto designové byty na Ořechovce mají skutečně všechno, o čem při plánování nového bydlení, kde dost možná strávíte několik dalších dekád svého života, můžete přemýšlet. Nekompromisní kvalita zpracování, výjimečná elegance jednotlivých prvků i nemovitosti jako celku, designová čistota z pera špičkových architektů, promyšlené dispozice – to vše nabízí Maison Ořechovka.

Moderní bydlení bez kompromisů

Samozřejmostí je i výjimečná lokalita v blízkosti Pražského hradu, kterou si již v minulém století cenily významné osobnosti české kulturní, společenské i politické sféry. Přidejte výbornou dopravní dostupnost historického jádra, stávající občanskou vybavenost v nejbližším okolí a bydlení snů je na světě. Luxusní bydlení v Praze může mít pochopitelně mnoho podob, ovšem jen v několika málo projektech se snoubí veškeré výhody metropolitního bydlení s kvalitou, udržitelností a vysokou hladinou soukromí v rámci rezidenčního areálu. Nový areál s vila-domy na Ořechovce mezi ně nepopiratelně patří.

O nemovitosti ve druhé etapě projektu, který získal řadu ocenění v rámci odborných architektonických soutěží, byl od začátku prodeje veliký zájem. V tuto chvíli na své budoucí majitele čeká přibližně poslední desítka bytů, a to ve všech obvyklých dispozicích od 1+kk až po 4+kk. Veškeré byty mají v nabídce v rámci svého standardu balkon nebo terasu. K přízemním bytovým jednotkám pak náleží předzahrádka o velikosti až 128 čtverečních metrů. Noví majitelé bytů na Praze 6 tak budou moci své jarní nastěhování patřičně oslavit, jakmile příchod teplejších dnů dovolí uspořádat pořádnou zahradní party s grilováním pro rodinu a přátele.

Související…

Maison Ořechovka: Luxusní bydlení ve známé pražské čtvrti
Komerční článek

foto: Maison Ořechovka, zdroj: Penta Real Estate a bpd development