V následujících řádcích se společně ponoříme do světa legendární parfémované vody For Her. Čím je tato vůně tak neodolatelná?

Parfémovaná voda Narciso Rodriguez For Her byla představena v roce 2003 a okamžitě získala oblibu mezi ženami po celém světě. Inspirací pro tento parfém se stala samotná žena, a to konkrétně její síla, zranitelnost, smyslnost a elegance. Rodriguez chtěl vytvořit vůni, která by reflektovala všechny aspekty ženskosti.

Charakteristika vůně

Parfémovaná voda je ve své podstatě kombinací květinových a dřevitých tónů, které odráží komplexitu a hloubku ženského charakteru. V horních tónech ucítíte svěží esenci růžového květu a broskve, které postupně přecházejí do srdce vůně s jasmínem a růží. Základem jsou pak těžší a teplé tóny pačuli a bílého pižma.

Pro jakou ženu je For Her určen?

Narciso Rodriguez For Her je vůně pro moderní ženu, která je si vědoma své síly a nebojí se ji ukázat. Zároveň je ideální pro citlivou a elegantní ženu se smyslem pro detail. Chcete být viděna? Slyšena? Zároveň si však chcete zachovat určitou záhadnost a tajemství? Potom je pro vás tento produkt jako stvořený.

Parfémovaná voda Narciso Rodriguez For Her je mnohem více než jen vůně. Vyjadřuje ženskost, komplexnost a hloubku. Ať už jste silná a nezávislá, nebo jemná a snivá, tato vůně je určena pro každou ženu, jež si přeje oslavit všechny aspekty svého bytí. Vyzkoušejte ji a objevte v sobě nové dimenze smyslnosti a elegance.

Parfém v několika různých velikostí najdete taktéž na webové stránce Notino, kde najdete celou řadu dalších kosmetických produktů.

Související…

Že krása zaručuje štěstí v lásce? Omyl. Je to spíš naopak
Tereza Hermochová

foto: Notino, zdroj: Notino