fbpx

Dámské tenisky na celodenní nošení? Vyzkoušejte Rieker! 2 fotografie
zdroj: Rieker

Tenisky jsou odjakživa považovány za ten nejpohodlnější typ obuvi. Tyto volnočasové boty ale pronikají do všech částí módy a dnes se nemusíme bát obout je třeba i do kanceláře. Pohodlí ale bude vždy na prvním místě. Jak vypadá funkční design, díky kterému se po celém dni vaše nohy budou cítit stále jako v bavlnce?

Zveřejněno: 8. 7. 2022

Najít padnoucí dámské tenisky už dnes není takový problém. Nabídka na trhu je široká a mezi jednotlivými designy si nejspíš vybere každý. Potíže však mohou nastat po několika dnech nošení. Určitě se vám stalo, že se vám v obchodě zdály perfektní, ale po pár dnech nošení už to taková procházka růžovým sadem nebyla.

Dámské tenisky na sport i do práce? Opravdu existují

Mnoho z vás by jistě nenapadlo, že sportovní tenisky mohou být skvěle vypadající oporou i během pracovního dne. A právě dámské tenisky z Rieker-eshop.cz jsou toho zářným důkazem. Nejenže po náročném dni ucítíte bolest jen stěží, ale díky vyjímatelné stélce můžete dámskou obuv udržovat dlouhodobě v perfektním stavu.

Rieker Revolution je opravdu revolucí. Obujete je do práce i na procházku do přírody.

V čem jsou ale tenisky Rieker vlastně tak speciální? Pomineme-li nadčasový design, který je oblíbený mezi matkami i dcerami, jedná se zejména o použité technologie. Lehká podešev Antistress, kterou najdete v mnoha modelech dámské obuvi Rieker, pohlcuje nárazy každého vašeho došlapu. Díky tomu tak budete moci dát sbohem nejen odřeným patám.

obrazek2 1 897x575 flowee.cz

A zmiňovaná stélka se může pochlubit ještě jednou vlastností – dokonale se přizpůsobí každému chodidlu. Žádná noha není stejná a všichni máme odlišné požadavky. Dámské tenisky Rieker to berou u svých modelů v potaz.

A co formálnější dámské tenisky?

Pokud zvolíte klasické bílé tenisky nebo černé tenisky, neuděláte nikdy krok vedle. Dámské letní boty v jednoduchých barevných kombinacích jsou v kurzu každý rok a například k šatům nebo lehké sukni budou vždy správnou volbou. Určitě nepřehlédněte také dámské letní boty na klínku či tenisky na platformě. Tento prvek bot vám může dodat extra dávku pohodlí. Po celý den a při zachování požadované elegance.

Pokud už vyhlížíte nový pár na aktuální sezónu, soustřeďte se především na použité materiály. Prodyšnost dámských bot Rieker oceníte jak při městském potulování, tak třeba během výletu do přírody. Univerzálnost této dámské obuvi z Rieker-eshop.cz je jednou z mnoha výhod. To ale ucítíte na vlastní nohy.

Prémiové dámské boty Remonte z dílny Riekeru vás nadchnou!

Formální a tenisky? Dřív bychom si takovou kombinaci představovali jen těžko. Ale i dámské elegantní tenisky mohou někdy zastat roli společenských bot. A jako bonus dostanete ultimátní pohodlí. Neláká vás alespoň jejich vyzkoušení?

Související…

Proč byste měli letos v létě začít s kondičním plaváním
Zdeněk Strnad

foto: Rieker, zdroj: Rieker

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

Život ve městě zvyšuje riziko úzkostí. Co dělat, když se nechcete odstěhovat?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...