Když v roce 1988 byly na trh uvedeny tenisky New Balance 574, asi málokdo tipoval, že se z těchto průměrných běžeckých bot stanou nedílné součásti běžného šatníku celé řady domácností. Model 574 totiž neměl žádné velké ambice a mělo se jednat o boty na běhání za rozumnou cenu. Jenomže díky povedenému designu si jej oblíbili lidé také na každodenní nošení do práce, do školy či ve volném čase. Tak se z bot určených primárně na běhání stala obuv vycházková i volnočasová zároveň.

Tenisky, které nosil i Steve Jobs

Od doby, kdy světlo světa spatřil první model tenisek New Balance, již uběhlo bezmála 116 let a za tu dobu získaly na popularitě – na nohou je nosil například i Steve Jobs. Z toho jasně plyne, že vůbec nezáleží na tom, kolik peněz vám leží na účtu, protože pokud nějakou značku tenisek milujete i pokud to jsou tenisky za rozumnou cenu, jste jim věrní, i když se z vás stanou milionáři. Pánské tenisky se navíc dají nosit také do práce a k ležérnímu stylu oblečení. Časy, kdy bylo jejich nošení určeno striktně na volný čas a na hřiště, naštěstí již dávno pominuly.

Pohodlné a praktické každý den

Každodenní nošení tenisek je zdravé, protože jejich tvar a provedení jsou uzpůsobeny tomu, aby vaše chodidla rozmazlovaly a poskytovaly jim pohodlí. Po celém dni stráveném v teniskách vás proto nebolí nohy ani netrpíte puchýři či nějakými odřeninami. Trávíte-li ve své profesi celý den na nohou, jsou tenisky tou správnou volbou. S klidným svědomím můžete s teniskami na nohou po celém dni v práci vyrazit na drink s přáteli, a přitom budete stále vypadat božsky. Tenisky se doopravdy hodí ke všemu.

Vyberte si svůj snový pár

Buďte v pohodě, užívejte si pohodlí i praktičnost a vyberte si svůj ideální pár tenisek na skvěle zásobeném e-shopu Flexdog. Tento online obchod vás překvapí širokým výběrem a pestrou paletou tenisek od všech světových výrobců, kteří vás napadnou.

Pořiďte si tenisky a užívejte si jejich všestranné využití. Nosit je můžete jak do práce, tak na volný čas i na běhání. Ať už je vaše zaměstnání a koníčky jakékoliv, s praktickými teniskami na nohou vám půjde všechno lépe.

Související…

Muži při sportu s publikem podávají vyšší výkony. Ženy to mají naopak
Kateřina Hájková

foto: Pravosudov Yaroslav / Shutterstock.com, zdroj: Flexdog