Zajímá Vás, jak si ho co nejdéle udržet? Máme pro Vás tip na produkt jménem Vitamínový fluid z kozího mléka s vitamínem B8. Vyrábí ho česká firma Kosmetika Capri z vysoce kvalitních surovin. Je výjimečný tím, že se podílí na stabilizaci opálení, a je prokázáno, že zpomaluje rychlost zesvětlení pokožky o 60 %.

Opálená a pevná

Vitamínový fluid po opalování značky La Chèvre je unikátním produktem, který vyvinula Kosmetika Capri před 2 lety, a má s ním jen ty nejlepší praktické zkušenosti. „Kromě kozího másla přípravek obsahuje vysoké množství D-panthenolu se zvlhčujícím a zklidňujícím účinkem, dále vitamín B8 zvaný Inositol, který se podílí na stabilizaci opálení, a je prokázáno, že zpomaluje rychlost zesvětlení pokožky o 60%, a navíc aktivuje syntézu kolagenu,“ vysvětluje Ing. Jitka Poláková, ředitelka firmy Kosmetika Capri.

Regeneračním a hydratačním efektem vyniká právě kyselina mléčná. I proto jsou kosmetické produkty vyrobené z kozího mléka vysoce funkční v rámci po-opalovací péče.

Fluid dále obsahuje biologický filtr proti UV záření z Laminaria Ochroleuca, vybrané oleje, jako je avokádový, mandlový a mrkvový s vysokým obsahem karotenů, potřebné vitamíny C a K, extrakty z vlčího máku, kadidlovníku a Vilínu viržinského. Důležitou součástí je taktéž Shea butter. Dokonale zklidňuje a hydratuje i velmi suchou pokožku, má přirozený UV faktor. Cena: 508 Kč/100 ml.

Hydratovaná a jemná

Pokožce pomáhá pravidelná hydratace. Kůže na slunci přirozeně reaguje zbarvením do ruda nebo do bronzova a zároveň začne zesilovat. Chceme-li přejít spálené a hrubé pokožce, hydratovat je potřeba neustále. Jednak dostatečným množstvím čisté vody, a také právě správně zvoleným kosmetickým přípravkem. Dobré je nechat pokožku na slunce pomalu zvykat. První opalování by proto nemělo trvat déle než půl hodiny a měli byste se při něm pohybovat nebo alespoň po chvilkách otáčet, aby slunce mohlo působit rovnoměrně na celý povrch těla. Hodit se může i Beta karoten v podobě kapslí, který může péči o opálenou pokožku vhodně doplnit.


Zdravá a krásná

Už naše babičky radily spásu v podobě tvarohu či jogurtu na opálenou pokožku. Pokud se rozhodnete touto domácí variantou doplnit svou letní péči, skladujte mléčné produkty samozřejmě v chladu, umí pak zajistit patřičnou úlevu. Regeneračním a hydratačním efektem vyniká právě kyselina mléčná. Dokazují to klinické testy. I proto jsou kosmetické produkty vyrobené z kozího mléka vysoce funkční v rámci po-opalovací péče. „Kyselina mléčná toho umí daleko více. Kromě hydratace také odstraňuje odumřelé buňky, pokožku tvoří hebkou a lesklou, celkově ji rozjasňuje. Je účinná v boji proti vráskám a pigmentovým skvrnám a sjednocuje tón pleti. Navrací pokožce přirozené pH,“ vysvětluje k tématu Ing. Jitka Poláková.

Kosmetika Capri má tradici a zároveň udává nové trendy

Je to česká firma s tradicí trvající déle než čtvrt století. Ve svých recepturách využívá primárně české a evropské suroviny z kozího mléka, na jejichž základě vyrábí špičkové produkty pečující o pleť, tělo a vlasy. Jejich základem je vysoký podíl kozího mléka, másla, syrovátky, kolostra, PRO a PREBIOTIK.

Produkty dále obsahují vysoce účinné moderní látky, byliny, léčivé rostliny, vitamíny, minerály, ceramidy. Důležité je vyzdvihnout, že kozí ingredience tvoří až 30 % obsahu, což je neobvykle vysoké množství.

Tento rok firma rozšířila své portfolio o doplňky stravy v podobě revolučních PRO a PREBIOTIK v podobě kapslí, které uvádějí organismus do celkové a komplexní rovnováhy.

Související…

Nový trend, který funguje: PRO a PREBIOTIKA z kozí syrovátky
Komerční článek

foto: Kosmetika Capri, zdroj: Kosmetika Capri