Pokud je to už pár let, co jste byli pod stanem či v kempu, budete rozhodně potřebovat moderní kempingovou výbavu. Ta stará z dob vašich školních let či po babičce, kdy se ještě jezdilo do Jugoslávie „stodvacítkou“, vám stačit rozhodně nebude. Moderní materiály a technologie kempování výrazně povýšily. Tak si ho pojďte užít k dokonalosti s kempingovou výbavou kvalitní a prestižní značky Cattara.

Od stanu až do posledního kousku nádobí

Značka Cattara je synonymem pro dobrodružství v přírodě i pod stanem. Pro toulky přírodou, spaní pod širým nebem, ale třeba i pro grilování. Sortiment značky je skutečně široký. Nabízí grily a ohniště (na plyn, na uhlí i na elektřinu), kompletní kempingovou výbavu, kempingový nábytek, stany, přístřešky, spací pytle, karimatky, svítilny, čelovky, lampy, batohy i další cestovní a kempingové doplňky. Prostě kempingová výbava od A do Z.

Když uvidíte nádherné černé kempingové nádobí Cattara, pochopíte, že ani tady vývoj neusnul na vavřínech.

Vzorková maloobchodní prodejna značky v Nehvizdech vám dává příležitost nakoupit vše na jednom místě. Nemusíte proklikávat stovky e-shopů ani obíhat desítky kamenných obchodů. I když doma nemáte ani jediný ešus, vůbec to nevadí, protože i ten zde koupíte. A když uvidíte nádherné černé kempingové nádobí Cattara, pochopíte, že ani tady vývoj neusnul na vavřínech.

Pobyt u rybníka či na chalupě?

Nemusíte jezdit zrovna do kempu pod stan. I pro váš pobyt na chalupě či u blízkého rybníka vás Cattara plně vybaví. Třeba skvělými plážovými přístřešky. Ty jsou dnes běžně k vidění na koupalištích, a to i na těch luxusních.

Nikdo už není takovým dobrodruhem, aby se po celý den vystavoval sluníčku. Ani krémy s vysokým faktorem nechrání zcela před UV, a tak je při celodenním pobytu u vody rozhodně dobré ukrýt se alespoň přes poledne před sluníčkem.

Ráj i na vlastní zahradě

Jak si představujete ideální ráj na své zahrádce? Pár rad vám dá i značka Cattara. Mezi vzrostlé stromy si pověste houpací síť. Ale pozor! Jedna v rodině nikdy nestačí. Tento typ lenošení miluje vlastně každý. Kromě sítě se hodí i houpací závěsná křesla. Ocení je i děti. Rychle pochopí, že je to vyšší level běžných houpaček.

Co by to ale byl za zahradní ráj bez parádní grilovačky. Grily a ohniště Cattara jsou přitom vyhlášené. Značka je nabízí menší i větší, na dřevěné uhlí, na plyn i na elektřinu. Nechybí ani speciality jako točící se venkovní gril na barbecue. A samozřejmě vše, co pro grilování potřebujete. Od náčiní až po kryty na grily. Ještě pořád litujete, že vám letos ten Egypt či Turecko nevyjde?

foto: Cattara, zdroj: Cattara