Dárek k výročí by měl být originální, zábavný a hlavně darovaný z lásky. My pro vás máme hned několik tipů.

Dárkové balení, jehož otevření není jen tak

První tip na dárek k výročí jsou dárkové Truhly a Bedny z e-shopu Manboxeo.cz. Jsou ručně vyráběné ze dřeva a dokonale opracované. Dárkové Bedny Manboxeo se otevírají přiloženým páčidlem, zatímco dárkové Truhly Damboxeo buď vyluštěním číselného kódu zámku z indicie, nebo přiloženou pilkou. O zábavu tedy bude při otevírání postaráno.


Co se týče obsahu, vyberte to, co bude dárkem k výročí pro oba. Zkrátka něco, co si užijete společně. Může to být dárková Bedna s luxusním šampaňským Moët, dárková Truhla plná luxusní čokolády nebo třeba dárkové balení s kvalitním moravským vínem. Vhodný dárek k výročí je určitě i dárková Bedna plná slaných i sladkých delikates, které si následně společně vychutnáte.

Společný zážitek a ochutnávka vlastního piva

Druhý tip na dárek k výročí vztahu potěší pivaře. Proč si společně neužít zážitek z vaření vlastního piva? E-shop Manboxeo.cz nabízí dva druhy pivovarů – nejoblíbenější evropský pivovar s jednodušší přípravou, nebo znovupoužitelný domácí pivovar Premium.

Pokud ale dáváte přednost cideru, určitě vás potěší, že e-shop Manboxeo.cz nabízí i tuto variantu. Užijte si společné chvíle netradičně a originálně.

Váš vtipný MiniKlon

Posledním tipem jsou MiniKloni. Ať už sháníte dárek k prvnímu výročí, nebo už jste spolu několik let, nad tímto dárkem se opravdu pobavíte. Postavičky v oblečku s vysokou kvalitou tisku slouží jako unikátní dekorace nebo měkký polštář – o to víc, že na ně můžete nechat natisknout libovolný obličej.


Stylizujte se do zábavné postavičky s recesivním prvkem, vyberte variantu v dárkové krabici a pak už jen sledujte pobavený výraz, až přítel originální dárek k výročí vytáhne. Vždyť co může být lepším dárkem než právě vy sami?

Související…

Originální dárek pro muže
Komerční článek

foto: Shutterstock a Rewild, zdroj: Manboxeo.cz