Zdravá strava
Monika Kovačková
Čtyři tipy jak vařit zdravěji, které ani nepocítíte
Ráno rohlík se salámem, k obědu přesolený guláš a k večeři smažená topinka. Tohle není zrovna ukázkový jídelníček...
Reklama
Akademie léčivé výživy
Neutrácejte za prášky, kupte si obyčejnou kedlubnu
Nejíte kudlubnu? Chyba! Tato levná a obyčejná košťálovina nahradí nejedny tablety z lékárny. Pomůže se zažíváním,...
Reklama
Milada Kadeřábková
Znáte zdravé alternativy k méně prospěšným potravinám?
Hodnotných látek mají na rozdávání, přesto nejsou příliš známé. Seznamte se s quinoou, tahini nebo například s...
Reklama
Lucie Osmanská
Nevyhazujte naklíčený česnek, obsahuje zdravé antioxidanty
Naklíčený česnek končí ve většině domácností v koši. Mnoho lidí si myslí, že je to špatné pro zdraví. Vědci došli k...
Karin Šnýdrová
Jste kyselí? Dejte si citron!
Cítíte se v poslední době unavení a bez energie? Máte problémy se spaním? Trápí vás bolesti hlavy nebo zad? To všechno...
Reklama
Zuzana Bohdalová
Proč si dát denně pár plodů kustovnice?
Po celém světě dostala mnoho odlišných jmen, všude je obdivována pro jedno, a tím jsou její úžasné ozdravné účinky pro...
Táňa Pikartová
Jablečný ocet je zdravý, ale pozor na množství
Jablečný ocet platí za zdravou potravinu. Obsahuje celou řadu vitaminů, minerálů a drahocennou vlákninu. Ale víte, co...
Táňa Pikartová
Boříme mýtus o soli. Ta z Pákistánu není jedovatá!
Vše, co je slané, je špatné. To je nám předkládáno dnes a denně. My ale víme, že existuje i sůl, která léčí - nejen...
Naďa Hanuš Vávrová
Kombucha a kefírka – udělejte si lahodný houbový nápoj a dlouhověkost vás nemine
Čajová houba kombucha a tibetská kefírová houba jsou méně známí zástupci superpotravin. Z obou si ale můžete...
Načíst další články