Zdravá strava




Martina Linhartová

Krásně voní, na jaře jsou ho plné trhy a v kuchyni má nezastupitelné místo. Dá se z něj připravit skvělé pesto, ochutí...

Akademie léčivé výživy

Říká se, že pokud tuto zeleninu vložíte hadovi do úst, zahyne. Když ale černý kořen pozřete vy, rozhodně tak...

Akademie léčivé výživy

Stejně jako kapusta bylo i hlávkové zelí, v bílé nebo červené formě, vyšlechtěno ze středomořské brukve. K léčebným...

Monika Kovačková

Ráno rohlík se salámem, k obědu přesolený guláš a k večeři smažená topinka. Tohle není zrovna ukázkový jídelníček...

Akademie léčivé výživy

Nejíte kudlubnu? Chyba! Tato levná a obyčejná košťálovina nahradí nejedny tablety z lékárny. Pomůže se zažíváním,...

Milada Kadeřábková

Hodnotných látek mají na rozdávání, přesto nejsou příliš známé. Seznamte se s quinoou, tahini nebo například s...

Lucie Osmanská

Naklíčený česnek končí ve většině domácností v koši. Mnoho lidí si myslí, že je to špatné pro zdraví. Vědci došli k...

Karin Šnýdrová

Cítíte se v poslední době unavení a bez energie? Máte problémy se spaním? Trápí vás bolesti hlavy nebo zad? To všechno...

Zuzana Bohdalová

Po celém světě dostala mnoho odlišných jmen, všude je obdivována pro jedno, a tím jsou její úžasné ozdravné účinky pro...