Life




Vojtěch Žák

Ulice je tak plná, že se musím pečlivě koukat, kam šlapu. Protože jsem běloch, očividně turista, každý se na mě zubí a...

Martina Linhartová

Polévky z krupiček jsou hodně variabilní. Nejlepší jsou ale vždycky na másle s kořenovou zeleninou. Opražená krupička...

ESO travel

Duchové na skále Uluru, nevšední svět vodních živočichů a ptáků, stavba technického zázraku, deštný prales na písku,...

Vojtěch Žák

„Jsem buddhista. Modlím se ale i k Bráhmovi, Višnuovi a Šivovi, Ganéše a Sarasvatí,“ svěřil se mi srílanský tuk-tukář,...

freshbedynky.cz

Mrkvová polévka patří u nás už dnes spíše k těm známějším, zato fenykl mnoho kuchařů sice zná, ale využívá spíše jen...

Martina Linhartová

Sezona medvědího česneku brzy začne. Jedna z nejlepších věcí, která se dá z této zdravé bylinky připravit, je pesto z...

Lucie Osmanská

Pokud vaše kroky někdy vedly do takových míst, jako je centrální a latinská Amerika, jižní Afrika nebo jihovýchodní...

Karin Šnýdrová

Představte si, že celý svůj život trávíte v železné kleci, která je jen o něco málo větší, než jste vy sami. Nohy i...

Martina Linhartová

Bulgur je určitě dobré mít doma v pohotovosti. Snadno se připravuje a má zajímavou chuť. Dá se připravit naslano i...