Archiv 2017
Pavel Maurer
Pavel Maurer: Méně je více. A u jídla, které podporuje dlouhověkost, to platí dvojnásob
Kdo z nás by nechtěl žít věčně? Nebo alespoň hodně dlouho? Dnes vám povím něco o jídle a dlouhověkosti. Věřte, že to...
Reklama
Dita Lyner
Dita-Lyner:podpořte svou intuici a dělejte správná rozhodnuti
Intuice je naší pravou i levou rukou. Jestliže nevěnujeme pozornost naší intuici a informacím, které přicházejí z...
Reklama
Jana Abelson
Co udělat pro planetu? Přestaňte srkat brčky a snižte svou uhlíkovou stopu
O tzv. uhlíkové stopě se v posledních letech hovoří především v souvislosti s klimatickými změnami. V zájmu každého z...
Reklama
Jana Tobrmanová Čiháková
Entity nebo prach: co tvoří světelné koule na fotografiích?
Existují miliony fotografií, které zachycují podivná zářící kola. Takzvané orby se ukazují jako jedna z největších...
Jaromír Hasoň
Floweek: Politika jako energetický upír a Okamura jako premiér
Možná je to tím, že se blíží volby. Těžko říct. Každopádně vás v uplynulém týdnu asi nejvíc bavil článek Věry Kudynové...
Reklama
Martina Linhartová
Rychlá, zdravá a batátová. Skvělá podzimní polévka
Batátová polévka patří do podzimní gurmánské klasiky. Když si ale budete chtít ještě připomenout svěží léto, vylepšete...
Alice Mikulášová
Radkin Honzák: Při setkání s psychopatem doporučuji okamžitý úprk
Psychopati tvoří 1 % populace a ti úspěšní vyčnívají z davu. Jsou charismatičtí, výřeční, sebejistí, úspěšní. Jsou...
Klára Kutilová
Už máte domácí kompostér? Na BRKO jsou nejlepší žížaly
Největším zdrojem komunálního odpadu je naše kuchyně. Tady vyhazujeme všechny možné obaly od potravin, zbytky jídla,...
Alice Mikulášová
Milada: film o hodnotách, odvaze a hrdinství se blíží do kin
Společně s fotografem jsme na poslední chvíli dorazili do Kavárny, která hledá jméno. Poměrně dlouho jsme ji hledali,...
Načíst další články