Archiv 2017




Pavel Maurer

Kdo z nás by nechtěl žít věčně? Nebo alespoň hodně dlouho? Dnes vám povím něco o jídle a dlouhověkosti. Věřte, že to...

Dita Lyner

Intuice je naší pravou i levou rukou. Jestliže nevěnujeme pozornost naší intuici a informacím, které přicházejí z...

Jana Abelson

O tzv. uhlíkové stopě se v posledních letech hovoří především v souvislosti s klimatickými změnami. V zájmu každého z...

Jana Tobrmanová Čiháková

Existují miliony fotografií, které zachycují podivná zářící kola. Takzvané orby se ukazují jako jedna z největších...

Jaromír Hasoň

Možná je to tím, že se blíží volby. Těžko říct. Každopádně vás v uplynulém týdnu asi nejvíc bavil článek Věry Kudynové...

Martina Linhartová

Batátová polévka patří do podzimní gurmánské klasiky. Když si ale budete chtít ještě připomenout svěží léto, vylepšete...

Alice Mikulášová

Psychopati tvoří 1 % populace a ti úspěšní vyčnívají z davu. Jsou charismatičtí, výřeční, sebejistí, úspěšní. Jsou...

Klára Kutilová

Největším zdrojem komunálního odpadu je naše kuchyně. Tady vyhazujeme všechny možné obaly od potravin, zbytky jídla,...

Alice Mikulášová

Společně s fotografem jsme na poslední chvíli dorazili do Kavárny, která hledá jméno. Poměrně dlouho jsme ji hledali,...