fbpx

Ukažte se na billboardech a vaše sporáky nebudou moct vyhasnout! 1 fotografie
Zdroj: Plakátov.cz

Studená plotna v restauraci, protože není pro koho vařit? Restaurace zeje prázdnotou a vy si lámete hlavu, jak přilákat hosty? Inspirujte se Petrem Čtvrtníčkem, který na to šel coby kuchař Plotýnka v reklamě chytře. Objednal si billboard na Plakátově a teď neví, kam dřív skočit.

Zveřejněno: 2. 10. 2023

„Teď už mám v hospodě plno, i když to znamená, že občas makám, až se ze mě kouří. Takže Plakátove, super! Myslel jsem, že to bude složitý, komplikovaný a vezme mi to strašně času. Přitom stačilo pár minut, pár kliků a o všechno ostatní se postarali v rámci nákupu plochy holky a kluci z Plakátova. A za jednu cenu! Takže vlastně stejný princip jako moje meníčka. Jednoduše si vybrat z nabídky, zaplatit jasnou cenu a spokojeně se jít věnovat svý práci, aby můj byznys pořádně šlapal,“ vysvětluje kuchař Plotýnka.

A stejně jednoduše se mohou hosté dozvědět i o vaší restauraci. Na Plakátov.cz si objednejte reklamní plochy a nakopněte svůj byznys. Vyberte si lokalitu, pokud si nejste jisti, na Plakátově vám pomohou. V případě vašeho zájmu vám zdarma pomohou i s grafickým návrhem.

Ceny uváděné na Plakátově jsou již konečné, zahrnují i tisk a výlep. Výhodou reklamy na billboardech a dalších venkovních plochách je její rychlá realizace s minimálními náklady. Přitom zaujme pozornost téměř každého potencionálního zákazníka, ať již se pohybuje pěšky, autem nebo třeba městskou hromadnou dopravou.

Související…

Usychají kytky ve vašem květinářství či zahradnictví? Prodejte je díky billboardům!
Komerční článek

foto: Plakátov.cz, zdroj: Plakátov.cz

Tipy redakce

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Nejtěžší bylo uvědomění, že nemám opravdu nic, říká bývalý bezdomovec

Flákač, budižkničemu, alkoholik, čórka. To jsou typické konotace, které si mnoho z...

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

Ztraceni v pekle velkoměsta. Proč neumí naplňovat potřeby svých obyvatel?

„Talácel jsem se valícím davem, nikdo si mě nevšiml, nikdo na mě nepohlédl. Až...