Osobitá absolventka Berklee College of Music, zpěvačka, textařka a zakladatelka projektu Vesna, Patricie, měla před slibnou kariérou, ale svět showbyznysu ji nenadchl, a proto se rozhodla odejít a věnovat se tomu, co jí přišlo opravdu smysluplné. O svých názorech na showbyznys, život a práci hovoří exkluzivně pro Flowee s Janou Hemelíkovou.

„Na začátku jsem si užívala pocit slávy a krmila ego, ale pak mi došlo, že to vůbec není to, po čem toužím. Chci lidem předávat krásno a styk s múzou, protože to je dar umělce. A to chci také dělat v té nejčistší formě,“ říká Patricie, kterou producent oslovil již ve 13 letech. Podle názoru této umělkyně je showbyznys prostředím, které bere sílu.

V současnosti se věnuje především projektu Vesna, který brzy pokřtí, zaměřenému na oslavování krás ženské duše: „Ve společnosti jsou upřednostňovány spíše mužské kvality a ty jemnější, jako například obrácení se do sebe, zpomalení, sensitivita, jsou naopak upozaďovány…Vesna je umělecký projekt, jehož klíčovou složkou je hudba, ale je tam i móda nebo tanec.“

 

Tato vzdělaná mladá žena se snaží oprostit od konzumu dnešní společnosti, a jak sama říká, spíše dbá o svou duši: „Všichni bychom měli hledat odpovědi uvnitř sebe.“ Patricie v rozhovoru také hovoří o svých zkušenostech ze světa showbyznysu, životě i meditaci a pozve vás na a href="/Slovanská%20epopej%20s%20obličejem%20bohyně:%20kapela%20Vesna%20chystá%20mýtickou%20show%20Zdroj:%20https:/www.flowee.cz/esprit/kultura-a-umeni/1577-slovanska-epopej-s-oblicejem-bohyne-kapela-vesna-chysta-mystickou-show?highlight=WyJ2ZXNuYSJd">kře"t projektu Vesa.

Čtěte také?

Bohyně dneška Ewa Farna: Mám pocit, že jsem dostala něco ze shora a že to tady plním

Kafe z pampelišky nebo zázrak na akné ze sedmikrásky aneb plevel v kuchyni i v kosmetice

Náš vnitřní Čech aneb jak se projevuje slovanská krev?