Uplynulý týden začal na Flowee ostřeji než povolební vyjednávání. Nejčtenější článek obsahoval zjištění, že orgasmus je účinnější než hrst vitaminů, a neméně důležitá je informace, že máme zalévat čaj studenou vodou, a zvýšit tak jeho účinky (toho čaje). Možná by se to dalo i spojit do nějaké koalice.

Z povolebního vyjednávání zatím žádná koalice nekouká. Andrej Babiš se s Tomiem Okamurou sice shodl na zákonu o referendu, společnou vládu ale vyloučil. Prozatím. V ostatních stranách mají trochu jiné starosti. Například Miroslav Kalousek oznámil, že skončí jako předseda TOP 09, a vyzval k demokratickému bloku, protože bez něj by to prý už tak nějak šlo.

Negativní emoce lze překonat tak, že vás třeba vezme někdo do koalice.

Negativní emise a emoce

Po volbách se ukázalo, že citlivých lidí je v politice víc. Proto jsme v úterý vydali hloubkovou analýzu, zda být citlivou osobou je spíše výhoda, nebo prokletí. Zajímali jste se ale i ekologii, i když v daném případě nešlo o lithium, o němž už po volbách nikdo nemluví. Na světě je každopádně první elektrárna s negativními emisemi

Mezi politiky vládly i v úterý spíše negativní emoce. Předseda Petr Fiala vyloučil toleranci menšinové vlády ANO, i když nikdy neříkal, že by takovou vládu podpořil, a Tomio Okamura pohrozil redaktorce Českého rozhlasu v přímém přenosu zestátněním veřejnoprávních médií. 

Jak odvolat odvolatelnost politiků?

Ve středu jste se zajímali o strastiplnou cestu kuřat z přeplněných velkochovů na jatka a do řetězců. Tedy tu cestu můžou absolvovat jen ta kuřata, která v hrozných podmínkách farmy v Anglii přežijí. Můžeme být ale v klidu, u nás je to určitě v pořádku. No a pak jsme tu měli velmi čtený celospolečenský problém nadýmání i s vysvětlením, z čeho vzniká. Chystáme i zajímavou tabulku potravin, kterým by se politici měli v povolebním vyjednávání vyhýbat.

Kuřecí křídla od ptáků, kteří nelétají, mohou způsobovat nadýmání. A nadýmání zesložiťuje politické vyjednávání.

Problém spíše rodinného charakteru řešil senátor Jaroslav Kubera, který se nakonec rozhodl, že na prezidenta kandidovat nebude. Kupodivu to nikomu nevadilo. Podle Kubery vyhraje Miloš Zeman a později kvůli zdraví odstoupí. Tomio Okamura zapomněl v přiznání majetku poslance přiznat 15 milionů příjmů z prodeje nemovitostí. Ale to je detail. Kvůli tomu přece Tomio zavést odvolatelnost politiků nechce.

Bujení sexy mozků

Čtvrtek byl pojat hodně z medicínského hlediska. Nejdříve jste se zajímali o dětský syndrom klihového ucha a pak o návod Petry Haluškové, jak jíst, aby se vám nemoc vyhnula obloukem. V politice jsou zatím v rámci možností všichni zdrávi, aby se jim obloukem nevyhnula moc. Europoslanec Jiří Pospíšil (dříve ODS) se stal členem TOP 09, kterou nikdo nechce řídit. Lidovci a STAN se stejně jako před volbami znovu dohodli na spolupráci. Před volbami dohoda vydržela asi měsíc, tak uvidíme. 

V pátek už bylo při sledování politické scény potřeba položit základní otázku: Přišel život na Zemi ve skutečnosti z Marsu? Zatím si nejsme jistí, s marťany navrhoval vládu naposled Jiří Paroubek, to bylo ovšem ještě v době, kdy byl považován za sexy mozek. Andrej Babiš vyslechl jiný sexy mozek z Hradu a rozhodl se, že sestaví menšinovou vládu ANO doplněnou o nestranické odborníky. 

Na víkend už bylo ale opravdu potřeba trochu oddychu. Kromě toho, že byl státní svátek, jste se také zajímali o to, jak ihned vylepšit váš sexuální život. Komu to nevyšlo, tak se už možná zajímal spíše o další díl seriálu Pravda o tom, proč muži podvádějí své ženy. V éteru se mezitím řešilo, kdo půjde na oslavy výročí založení republiky na Hrad a kdo ne. Nakonec to dopadlo dobře a pár lidí přišlo. Včetně Zdeňka Trošky.

V neděli hrozně foukalo, takže jste měli čas si zalézt a číst si. Někteří z nás se dověděli, že viset na sociálních sítích už není moc trendy, a to přímo od zakladatelů sociálních sítí. Andrej Babiš konečně prohlásil, že o koalici nemá smysl jednat, protože do ní nikdo nechce. Mohli jsme si toho tedy spoustu ušetřit. Takže hezký následující týden. Prožijte ho třeba s naším kalendářem.