První podzimní Festival Evolution je už za dveřmi a vy se můžete těšit na spousty zajímavých přednášek, netradičních workshopů i inspirativních osobností. Ještě než se však brány Průmyslového paláce do světa zdravého životního stylu otevřou, vychutnejte si dozvuky jarní akce v podobě audionahrávek.

Lucie Aujeská je spolumajitelkou firmy Vitalvibe, žije převážnou část roku na Bali, kde realizuje různé projekty zaměřené na zkvalitnění života, zdraví a celkové duševní pohody. Pořádá workshopy, retreaty nebo vede individuální lekce o zdravém životním stylu, rawfood a józe. Lucie vnímá jídlo jako kreativní nástroj, kterým si člověk může kultivovat své zdraví, energii a celkovou harmonii v životě

Spolumajitelka firmy VitalVibe Lucie Aujeská

Ženská sexualita a spiritualita 

Na jarním Festival Evolution Lucie přednášela o ženské sexualitě a ženském těle jako platformě probuzeného vědomí i přirozeného blaženého bytí, ztělesněné i prožívané v každodenním životě ženy. Chcete se dozvědět o vědomé sexualitě, komunikaci a intimním zdraví? Zajímá vás, jak se skrze sexualitu probouzet do větší intimity se životem? Poslechnout si to můžete přímo zde.  

 

foto: Shutterstock a archiv