Je to více než týden, co jsme vám prostřednictvím pořadu Jana Mühlfeita Tvůj talent je unikát představili Gabrielu Filippi a její silné stránky, které odhalil Honzův talentový test. Dnes pro vás máme vyšší "level". Hlavní role zůstaly stejné - jen se trochu přeskupily. Výsledkem je záznam, který si nemůže nechat ujít žádný milovník humoru.  

V Honzově pořadu Gabriela promluvila o posmrtném životě. Když ale Gábinino Léčivé divadlo navštívil bývalý prezident Microsoftu, dnes stratég, kouč a hlavně iniciátor Odemykání lidského potenciálu, odzbrojil publikum už úvodními větami, vekterých se přiznal, že "vizuny" úplně nemusí i co tomu říká jeho milovaná "velitelka". 

Nezapomeňte si pustit i Tvůj talent je unikát, kam si Jan pozval Gábinu!

Podívejte  se na záznam rozhovoru o tom, proč za každým úspěšným mužem stojí úspěšná žena a spokojená tchyně, o matice po 18 pivech i o silném osobním prožitku, ktrerý Honzu ze dna vystřelil už podruhé na pomylsný Olymp. Dnes s osvobozenou myslí, byť stále zdravě hledající, ve společnosti pohotových otázek Gabriely občas i odzbrojený Jan, je skvělou inspirací pro naše každodenní otázky typu kudy kam a proč se dějí věci pořád dokola. Známé nikdy neříkej nikdy odhalilo nejen vzájemný smysl pro humor a pohotovost této společnosti. Možná je to i vzduch nekompromisní Vysočiny, z které oba pocházejí, který vdechl oběma do vínku sílu jít za svým cílem a dosáhnout na své cestě úspěchu. 

Čtěte také: 

Má Tomáš Klus život „za odměnu“?

Tvůj talent je unikát: Gabriela Filippi

Tvůj talent je unikát: David Svoboda

Tvůj talent je unikát: Jan Smigmator 

Tvůj talent je unikát: Jan Čenský