V následujících 13 dnech je dobré posílit nejen vaše přátelské, ale i kolegiální vztahy. Pokud budete mít možnost cestovat, neváhejte, protože na vás mohou čekat zajímavé a skvělé zkušenosti. Požádejte své přátele o pomoc a zároveň pomozte těm, kteří to potřebují. V období 1-Oc (Pes), které potrvá do 23. září, můžete posílit i svou autoritu, schopnost vystupovat před druhými a dobře reprezentovat své myšlenky. Dovolte si rozvinout svou představivost a přitáhněte si do svého života štěstí.

Související…

Nastává novoluní v Panně. Chytíte se nových pracovních příležitostí?
Robert Policar

Pes je znamením věrnosti, která je výrazem vaší lásky nejen k lidem, ale i k činnostem, kterým se věnujete. Tato krásná lidská kvalita odráží vaši schopnost opravdu a hluboce milovat. Být věrný druhým a zároveň se nedožadovat věrnosti u druhých je symbolem vyzrálého citu. Uvědomte si, komu a čemu jste oddaní, a tyto vztahy ještě více posilte. Neměli byste však zapomenout na to, že nejvíce věrní máte být sami sobě.

Cestujte a potkávejte

Na úrovni tělesné vám Pes doporučuje hodně chodit do přírody a cestovat do vzdálených míst. Procházky s přáteli nebo daleké cesty za lidmi, které jste dlouho neviděli, mohou být velmi ozdravné i pro vaše tělo. Cestování vám dává schopnost vše vnímat naprosto z jiného úhlu pohledu, a tak i snadněji učiníte změny ve vašem běžném životě. Pokud máte možnost pracovních cest, je to ten nejlepší čas, kdy na něco takového kývnout. Možná potkáte na svých cestách nové přátele a kolegy, kteří vám usnadní vaši budoucí práci. Pravidelné procházky lesem se rovněž nabízejí a mohou velmi účinně odbourávat stres a posílit vaše zdraví.

V tomto čase může být vaše představivost velmi efektivní a může se také rychle projevit.

Na úrovni mysli je dobré pracovat se schopností imaginace. V tomto čase může být vaše představivost velmi efektivní a může se rychle projevit. Vždy těsně před usnutím je dobré si představit to, co byste chtěli ve svém životě žít. Zaměřte se především na svá profesní a zdravotní témata. Pokud jste člověk, který má velké problémy s vizualizací, doporučuji pravidelně koukat do plápolajícího ohně a se zavřenýma očima si představovat číslice od jedné do desíti. Představte si v duchu černou tabuli, na kterou křídou tato čísla píšete. Pokud v těchto činnostech vytrváte, uvidíte velmi brzo pozitivní změny ve vaší mentální aktivitě.

Pomozte a nechte si pomoci

Na úrovni vztahů buďte věrní svým přátelům a lidem, které máte rádi. Snažte se pomoci všem, kteří to zrovna potřebují, a sami se naučte říkat o pomoc, když ji doopravdy potřebujete. Nechat si opravdu od druhých pomoci může být někdy mnohem náročnější než pomáhat. Můžete rovněž potkat nové přátele, a to zvláště tehdy, když zjistíte, že žádné nemáte. Ať jste v jakékoliv situaci, je dobré tento druh vztahů posílit. Především se zaměřte na přátelské vztahy na pracovišti. Možná se mnoho z vás seznámí díky vaší práci s někým, s kým budete nadále dlouhodobě spolupracovat. V partnerských vztazích si uvědomte svou oddanost a rozhodněte se tento vztah ještě více posílit.

Ideální kombinace je jít na nějaké daleké silové místo a tam přespat se záměrem léčivých snů.

V rovině ducha se v období Psa nabízí spousta možností. Sny mohou být silnější a jasnější. Zapisujte si své sny do svého deníku a snažte se porozumět jejich symbolické řeči. Možná se vám bude zdát o vašich blízkých, což bude důležitým znamením pro vaše vztahy. Je rovněž dobré učinit nějakou cestu, která bude mít duchovní smysl. Staňte se poutníky, a to jak v doslovném, tak v přeneseném slova smyslu. Pokud máte hodně práce, můžete cestovat ve svých snech a představivosti. V opačném případě navštěvujte posvátná místa a naslouchejte mytologickým příběhům, které jsou s těmito místy spojeny. Ideální kombinace je jít na nějaké daleké silové místo a tam přespat se záměrem léčivých snů.

Kombinace znamení Panny a 1-Oc (Pes) přináší možnost zlepšení vztahů na vašem pracovišti. Naučte se i příjemnou a přátelskou formou vyjadřovat své názory. Pokud budete mít odvahu před druhými vystoupit, můžete převážně očekávat velmi dobrou odezvu. Vyhledávejte pracovní cesty a seznamujte se s novými kolegy. Je to vhodný čas pro všechny léčebné a terapeutické profese, a tak se sami zamyslete nad tím, jestli byste nechtěli druhým pomáhat i tímto způsobem.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Mám možnost pracovních cest?
  • Komu bych mohl pomoci na mém pracovišti?
  • Dokážu být věrný?
  • Mám dostatek dobrých přátel?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Jeďte daleko od svého rodného města aspoň na víkend.
  • Pravidelně si představujte splnění svých snů.
  • Pomozte kolegovi z práce, který to potřebuje.
  • Naučte se před druhými vystupovat.

foto: Shutterstock