První polovina března může být pro vás velmi příjemným obdobím, přestože je vždy na čem pracovat. Zvláště ve vašem případě, kdy již několik let procházíte nebo jste prošli výjimečným procesem transformace. Rozvíjejte svou intuici a obohaťte svůj už tak silný rozum. Nebojte se pracovat intuitivněji. Zároveň buďte věrní starým osvědčeným metodám. V poslední třetině března můžete narazit na určité překážky a výzvy, které se mohou manifestovat v odlišnostech názorů s ostatními lidmi. Je dobré nastolit správné hranice, a to se soucitem i s rozhodností.

Až do 20. března bude Slunce ve vodním znamení Ryb, kterému vládne živel vody. Voda a země si jako živly rozumí, což je dobré znamení. Zaměřte se na svou víru a sny. Naplňujete jen to, o čem si myslíte, že je správné. Propojte své myšlenky a srdce v jedno. Zapisujte si své sny a nepodceňujte jejich význam. Myslím, že mnohým z vás sny v minulosti již pomohly.

První úplněk ve znamení Panny, který proběhne v pátek 2. března, si můžete užít. Jak znamení Ryb, tak znamení Panny vám fandí. Zaměřte se na svou práci a svou víru. Uvědomte si, jak je důležité, abyste dělali takovou práci, na kterou budete jednou hrdí. Stav mysli je rozhodující, protože je to jediné, co si po všem odnesete. Pracujte s láskou a respektujte i své tělo. Tělo je chrám duše, a tak je dobré se o svůj chrám dobře starat. Během tohoto úplňku může přijít velké uvědomění, které se bude týkat vaší kariérní budoucnosti.

Novoluní v Rybách bude v sobotu 17. března. I tento den může mít pro vás velký význam. Uvolněte se ve svém těle, zacvičte si jógu, abyste mohli nechat energii proudit. Když jste v proudu, mohou se dít zázraky. Jakmile všechno kontrolujete, ucpáváte si příležitosti na úkor jistoty. Večer požádejte sny o vedení a opět si je zapište.

Slunce vstupuje do ohnivého znamení Berana 20. března, a tím se ohlašuje jarní rovnodennost. Začíná období, které pro vás může být náročnější, pokud nejste zvyklí dělat věci rychle. Většina z vás má raději důkladnou práci, a tak období Berana pro vás může být příliš hektické. Dávejte si také pozor na období, které přijde kolem 23. března, kdy planeta Merkur začíná být retrográdní. Některé nabídky od jistých lidí se mohou zdát velmi lákavé, ale když ucítíte sebemenší pochybnost, raději počkejte až do 15. dubna, kdy bude Merkur opět přímý a vše poplyne snadněji. Nastavte druhým jasné hranice, ale neomezujte je. Hranice by měly sloužit především vám a neblokovat druhé v jejich svobodném projevu.

Druhý úplněk ve znamení Vah, který nastane v sobotu 31. března, se bude týkat především partnerských vztahů a nastavení správných hranic s vašimi nejbližšími. Již dva dny před úplňkem buďte ostražitější. Pokud bude někdo výbušný, snažte se udržet pevný střed a počkejte si, až se situace uklidní. Nastavte si ve svém partnerství takové hranice, aby vyhovovaly vám všem. Raději zůstaňte v okruhu dobře známých lidí a někam se schovejte. Občas je dobré být neviditelný.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jak vypadá práce mých snů?
  • Cvičím pravidelně?
  • Nejsem moc vážný?
  • Nezanedbávám své fyzické potřeby?
  • Rozumím svým snům?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Intenzivně cvičte jógu.
  • Pokud se cítíte sami, jděte do společnosti lidí, kteří jsou hodní a umí se bavit.
  • Opět si připomeňte svou vizi.
  • Dovolte si být totálně úspěšní.
  • Roztáhněte svá křídla a vytvořte něco výjimečného.

foto: Pexels.com