Pokud jste se narodili v tomto vodním znamení, jste obdarováni velkou vášní k životu a nebojíte se temných hloubek. Záhady, moc, sex a odhalování různých tajemství vás nabíjí. Do 18. února, kdy Slunce prochází vzdušným znamením Vodnáře, to může být období výzev, protože ke kolektivnímu myšlení, které s tímto znamením souvisí, jste poměrně dost skeptičtí. Zkuste se více otevřít spolupráci s druhými lidmi, přestože víte, že lidé jsou komplikovaní a vždy mají nějakou tu třináctou komnatu. 

Po celý následující rok však můžete být ve svém živlu. Nejšťastnější planeta Jupiter navštívila vaše znamení a po většinu roku vás bude příznivě ovlivňovat. To, v jaké oblasti se to bude převážně projevovat, záleží na vašem času narození. Nicméně můžete čerpat velkou podporu, která vám přijde z vašeho bezprostředního okolí, a tak je dobré být pozorný. Díky Saturnu a Plutu v Kozorohu můžete z následujících let těžit díky narůstajícím organizačním schopnostem. Je čas konat a využít své možnosti naplno. 

Prorocké vhledy znamení Vodnáře

Do 18. února prochází Slunce vzdušným znamením Vodnáře. Když se spojí vaše hluboké vnímání s nadhledem Vodnáře, můžete velmi rychle v následujících dnech urychlit svůj vývoj. Zkuste druhým víc věřit a rozšiřte okruh svých přátel. Přesto možná budete muset čelit určitým komplikacím, které mohou vyplynout ve vašich důležitých vztazích. Buďte ochotni odpustit sobě, druhým i životu. Někdy se může stát, že ten druhý má jiné potřeby, a to je nutné respektovat, přestože víte, že tato cesta je plná nástrah. Dovolte druhým, ať se poučí ze svých vlastních chyb, a odolejte pokušení s druhými manipulovat. Možná budete svědky komplikovaných vztahů ve vašem okolí a v tu chvíli můžete druhé podpořit tak, jak to umíte jenom vy. Nenechávejte si své tajemství jen pro sebe, ale sdílejte ho s ostatními. Vaše zkušenosti jsou tak hluboké, že druhým mohou doslova zachránit život. 

Mystická síla Ryb

Slunce vstupuje  do vodního znamení Ryb v neděli 18. února 2018. Nastane období, kdy se můžete konečně víc uvolnit ve své přirozenosti. Slunce je k vašemu znamení v příznivém trigonu, a tak se můžete lépe napojit na své hlubiny. V tomto čase může dojít k hlubokému léčení vašich emocí díky různým podivným setkáním, které na vás budou mít blahodárný vliv. Otevřete se zázrakům života a nechte do svého života vstoupit milost. Přestože jste zvyklí vše kontrolovat, můžete se pokusit o naprosté odevzdání a důvěru v život. Poproste o splnění svých snů a zapomeňte, aby mohl jednat život. Pokud se budete neustále na něco soustředit, je možné, že sami se svou soustředěností ucpete vytouženým zázrakům. Věnujte se léčení, prohlubování práce se sny a dávejte si pozor na nestřídmost a lži. 

Čemu se tedy věnovat?

Kombinace mayského období 1-Muluc (Voda) a znamení Vodnáře trvá do 14. února. Zkuste odpustit některým lidem, které jste v minulosti považovali za přátele. Všichni jsme chybující lidské bytosti a je dobré dát druhým šanci pro změnu. Samozřejmě, že vše má své meze, ale neměřte dvojím metrem. Rozšiřte okruh svých přátel a nebojte se otevřít novým přístupům ve své práci. Uvědomte si své pevné zásady a vše, na čem lpíte. Zkuste své blízké mile překvapit tehdy, kdy to budou nejméně čekat. 

Kombinace mayského období 1-Ik (Vítr) a znamení Ryb začíná 18. února. Důvěřujte své intuici, která k vám po celý život mluví z vaší pocitové roviny. Naučte se svým pocitům dát výraz, abyste mohli s druhými sdílet svou hloubku. Pokud máte v některé oblasti problém, nastal vhodný čas pro léčení. Poproste život, ať vás vyléčí, a naučte se pasivně přijímat léčivé vibrace, kterými vás vesmír zahrne. Naučte se nekontrolovat a být tichými svědky zázraku, kterému se říká život.