Men patří do skupiny západních znamení, která jsou známa svou hlubokomyslností a moudrostí. Orel byl odjakživa silovým zvířetem králů i šamanů a tím byla stvrzena jeho obrovská moc. Dokáže se dívat do všech tří časů, kterými jsou minulost, přítomnost a budoucnost. Přeje snění a umí zacházet s různými věšteckými nástroji, které jen potvrzují jeho hluboký vhled do podstaty bytí. Zesiluje intuici a vyžaduje odvahu dívat se na to, co je opravdu podstatné. Své vhledy korunujte svými činy. Bez nich se nic neuskuteční.

Dary všedního dne

Zamyslete se nad svým spánkem, chůzí, během a sezením. Vždy mějte narovnanou páteř a buďte uvolnění, aby vaše životní energie mohla plynout bez překážek a bloků. Uvědomte si, jak je k vám život štědrý, a vězte, že může být ještě štědřejší, protože jde hlavně o to, zda dovolíte životu, aby vás obdaroval. Chce to důvěru, uvolněnost a pevný záměr. Otevřete se úspěchu, ať to ve vašem případě znamená cokoliv, a buďte vděční za malé i velké dary každodenního dne. Přejte si hojnost i štěstí ve všech směrech.

Nastává opravdu výjimečné období, ve kterém se můžete značně přiblížit svému pravému určení. Roztáhněte doširoka svá křídla a dovolte si vzlétnout ke svým nejtajnějším životním snům. 

Nastal čas dát svému momentálnímu povolání hlubší smysl, abyste nakonec mohli žít svým posláním. Pokud jste momentálně v zaměstnání, které vás zcela neuspokojuje, berte ho jako nutný stupínek k vašemu cíli, což znamená na něj nezapomenout a čas od času si ho připomenout. Orel vám může ukázat netradiční cesty, které můžete objevit ve chvílích ticha, kdy se odpoutáte od každodenních výzev a problémů. Připomeňte si přirozené právo mít takové zaměstnání, které bude odrazem vašich nejhlubších hodnot a ideálů.

Vykročte vstříc svým snům

Vložte do vztahů své největší kvality a obklopte se lidmi, kteří to dokážou nejen ocenit, ale stejným způsobem se chovají k vám. Nepobývejte příliš dlouho v přítomnosti lidí, kteří mají tendenci si neustále na něco stěžovat, protože pozornost, kterou těmto lidem věnujete, můžete použít mnohem efektivněji. Zapisujte si pravidelně své sny, které mohou mít v následujících dvou týdnech velkou sílu a mohou přinést silnou vizi, která vás opět nabije energií. Pochopíte, že život nad vámi neustále bdí a chce po vás to nejlepší. 

Nastává opravdu výjimečné období, ve kterém se můžete značně přiblížit svému pravému určení. Nepochybujte o svých snech, protože tak jen oslabujete sami sebe. Roztáhněte doširoka svá křídla a dovolte si vzlétnout ke svým nejtajnějším životním snům. Mějte odvahu důvěřovat životu, přestože zatím nevidíte, jak svých cílů dosáhnete. Jen jim vykročte vstříc a již se neotáčejte zpět. Dívejte se k Slunci s důvěrou, že vás silná a mocná křídla orla dostanou na místo, po kterém ze svého nejhlubšího nitra toužíte.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Jsem spokojený se svým momentálním životem?
  • Co pro to mohu udělat?
  • Jak bych nejlépe definoval svou životní vizi?
  • Jaké možnosti mi život nabízí?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Otevřete se síle snění.
  • Mějte odvahu učinit kvantový skok ve vašem vývoji.
  • Hledejte přítomnost lidí, kteří vám rozumí beze slov a podporují vás.
  • Přejte si vše dobré pro sebe, své blízké i pro celý svět.   

Související…

V období Větru buďte sami sobě nejlepším přítelem, radí mayský astrolog
Robert Policar

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek