Znamení Imix, tedy drak, probouzí mnoho energie, která však potřebuje dostatečný ventil, jinak se může otočit dovnitř, což může vyvolat podrážděnost, frustraci a projevy hněvu.

Nepotlačujte v sobě žádné emoce a naučte se je vhodným způsobem vyjádřit. Jakékoliv potlačování může být škodlivé nejen vám, ale později i vašemu bezprostřednímu okolí, protože tuto sílu lze jen těžko kontrolovat, a pak může vybuchnout a učinit nežádoucí škody. Věnujte se všemu novému, co jste si zatím v životě nedovolili. Pokud si to dovolíte, probudíte v sobě netušené síly.

Plavání a sexualita

Pobuďte energii svého těla pravidelným posilováním nebo intenzivním cvičením. Vyzkoušejte plavání, které je známo svou komplexností, co se týká pozitivních účinků na vaše zdraví, a navíc počasí této aktivitě v této části roku více než přeje.

Investujte nějaké finanční prostředky do svého domova a popřemýšlejte, co nového byste pro svoje bydlení mohli udělat. S partnerem si otevřeně pohovořte o svých sexuálních potřebách a vyjděte si v tomto ohledu vstříc.

Pracovní i osobní cíle

Zamyslete se nad svým současným a budoucím zaměstnáním. Pracujete opravdu v oblasti, která vám dává hlubší smysl, a máte dostatek prostoru pro inovaci?

Zamyslete se v tomto ohledu i nad svým bydlením. Žijete v zemi, kde chcete zemřít, nebo vás lákají dálky? Ujasněte si jak pracovní, tak osobní cíle a najděte způsob, jak tyto cíle propojit. Zapište se na nový kurz nebo školu, kde se konečně budete věnovat něčemu, co naplňuje vaši duši. Když dáte smysl své budoucnosti, pocítíte i hlubší propojení s tím, kde momentálně jste.

Co se týká vašich vztahů

Mohou se objevovat silná emocionální pohnutí, která bude potřeba pročistit nebo zdravým způsobem projevit. Nebojte se různých konfliktů, o kterých víte, že musejí být jednou provždy vyřešeny. Zejména se to týká vašich nejbližších, s nimiž vás téměř vždy pojí silná „karma“ z dob minulých, která často přesahuje rámec jednoho života.

Buďte trpěliví a laskaví nejen k druhým, ale i sami k sobě. Vyhýbejte se jak přílišné aroganci, tak sebelítosti. Najděte upřímný a zdravý způsob, jak mluvit o věcech, které mohou být zraňující.

V rovině ducha

Zaměřte se na všechno nové, čím byste mohli obohatit svůj rod. Jste tvůrci svého života a jednoho dne se váš příběh zapíše do historie předků vašich budoucích potomků. Žijte tak, abyste mohli být v mnoha věcech příkladnými.

Mějte odvahu překročit svůj vlastní stín a buďte tou nejlepší verzí sebe sama. Zajímejte se zároveň i o příběhy vašich slavných předků, kteří vám tu zanechali dary v podobě latentních talentů, které ve vás čekají na projevení. Které to tak asi mohou být? Obnovte síly, které byly zapomenuty.

Doporučené otázky pro toto období:

  • Co mi dává nejvíce energie?
  • Lituji se, nebo se chovám arogantně?
  • Mám odvahu překonat svůj největší strach?
  • Co bych mohl udělat pro mou současnou i budoucí rodinu?

Doporučené činnosti pro toto období:

  • Pravidelně cvičte, posilujte nebo plavejte.
  • Mějte odvahu překročit svou komfortní zónu.
  • Udělejte první krok v něčem, na čem vám opravdu záleží.
  • Naučte se být asertivními, ne agresivními.              

Související…

V období Králíka oslavujte a začněte něco nového, radí mayský astrolog
Robert Policar
                              

foto: Shutterstock , zdroj: Autorský článek