Tomáš Motl je výkonným ředitelem kanálu ČT art a ředitelem Mezinárodního televizního festivalu Zlatá Praha. Zajímá vás, s jakým rozpočtem oproti podobným artovým kanálům ve světě pracuje ten náš? Jak se vlastně obchoduje s uměleckými pořady? A na jaký pořad si pan ředitel brousí zuby, ale zatím se nedaří ho získat? Existuje hranice umění, za kterou by nešel? Přijďte si poslechnout zajímavý rozhovor, který mohou utvářet i sami hosté.

Komorní večery Salónku Lucie Šilhové se v noblesním prostředí Art & Event Gallery Černá Labuť konají v duchu hodnot první republiky. Hostitelka – novinářka, spisovatelka a publicistka Lucie Šilhová – vybírá své hosty z významných lidí, kteří ve své profesi dokázali uspět na světové úrovni, a přitom zůstali skromní a pokorní.


Lucie Šilhová hosty v prvních třiceti minutách představí a vyzpovídá, poté se mohou do rozhovoru zapojit i přítomní diváci. Nejde tak o talk show, kdy diváci sedí odděleně od hostů, naopak.

Všichni společně na chvíli zabydlí tento příjemný kavárenský prostor v 8. patře Černé Labutě, který je dílem architektky Evy Jiřičné, jež propojila galerii s kavárnou a střešní terasou v jeden společenský prostor s kouzelným výhledem na centrum Prahy.

Související…

Hostem Salónku Lucie Šilhové bude fotograf Zdeněk Lhoták
Komerční článek

 

foto: Galerie Černá labuť, zdroj: Galerie Černá labuť