Každý z nás si ideální dovolenou představuje jinak. Někdo si přeje poznávat danou destinaci, její kulturu, památky a kuchyni. Jiný se chce v klidu opalovat na pláži nebo u bazénu. Další touží po tom prohánět se na surfu nebo objevovat život v mořských hlubinách. Všichni tak svým způsobem uvolňujeme stres a odpočíváme, ať už psychicky nebo fyzicky.

S CK Blue Style můžete jet na dovolenou do mnoha krásných destinací, jako jsou exotické Maledivy, úchvatné Maroko, prosluněné Řecko, luxusní Dubaj a další. V rámci jednotlivých letovisek lze podniknout mnoho zajímavých výletů, ať už se jedná o návštěvu měst a jejich památek, výpravy do přírody, plavby lodí, potápění nebo kitesurfing.

Ubytování na přání

Hotely jsou prověřené po stránce kvality služeb a v nabídce najdete také hotely specializované na rodiny s dětmi nebo naopak hotely pouze pro dospělé. Ubytování tak můžete přizpůsobit svým představám a plánům, ať už toužíte spíše po klidné dovolené, nebo dovolené plné dobrodružství a zábavy.

Volba stravování formou all inclusive vám také ušetří mnoho starostí, a to s tím, kdy, kde a za kolik se najíte.

Díky zakoupení zájezdu u CK Blue Style si nemusíte s ničím dělat starosti. Pomocí pár kliknutí máte zakoupené letenky i rezervované ubytování. Zájezdy za opravdu výhodné ceny můžete vybírat z nabídky first minute nebo last minute zájezdů. Volba stravování formou all inclusive vám také ušetří mnoho starostí, a to s tím, kdy, kde a za kolik se najíte. Navíc už dopředu budete mít částku, kterou za dovolenou nakonec dáte, relativně pod kontrolou.

Za vysněnou dovolenou

S CK Blue Style vám tedy nic nebrání užít si dovolenou přesně podle vašich představ. Zažít nezapomenutelné chvíle u moře, krásně se opálit, poznat místní historické památky nebo přírodní krásy, vychutnat si skvělou kuchyni nebo se nechat rozmazlovat wellness službami v některém z přepychových hotelů.

Na nic už nečekejte a pojeďte na vysněnou dovolenou!

foto: Shutterstock, zdroj: CK Blue Style