Pět originálních květinových vzorů v zemitých barvách si získá vaše srdce. Při tvorbě designů byly použity neutrální vzory a barvy jako šedá, starorůžová, bordó, hnědá, béžová či tmavozelená, které si podmaní všechny romantické duše. Příjemné tělové tóny s příměsí červené vám zpříjemní pochmurné dny, které přicházejí s podzimem. Toto velmi ženské spodní prádlo si může každá žena dopřát jen tak pro radost, sama pro sebe nebo s ním může potěšit kamarádku, sestru, maminku či babičku.

Celá kolekce je dárek ode mě pro všechny ženy za jejich úžasnou sílu a za všechno, co dělají.

„Snažila jsem se vcítit do budoucích nositelek, a připravit tak designy, které by mohly potěšit různé věkové kategorie a rozličné typy vkusu. Pracovala jsem s podzimními scenériemi a květy. Inspirovala mě taktéž moje maminka. Začátkem roku nás překvapila velmi náročná diagnóza. Měla jsem potřebu vyjádřit jí vděk i dodat sílu, takže jeden konkrétní design jsem věnovala právě jí a celá kolekce je dárek ode mě pro všechny ženy za jejich úžasnou sílu a za všechno, co dělají,“ upřesňuje Silvia Hollá, designérka Dedoles.

Vyrobené z přírodních materiálů

Podprsenka a kalhotky jsou výjimečné nejen designem, ale i materiálem. Jsou totiž vyrobeny z organické bavlny, modalu a elastanu, které zabezpečují pohodlný a příjemný pocit na pokožce. Modal je přírodní materiál, druh viskózy, kterému se říká také umělé hedvábí. Vyrábí se z celulózy bukového dřeva a je velmi lehký, vzdušný, a navíc skvěle odvádí pot.

Modal je doplněný o vysoce pružný elastan, který je schopen natáhnout se bez porušení na 3–7násobek své původní délky. Trojici materiálů obsažených v Květinové kolekci zakončuje organická bavlna. Organická proto, jelikož při jejím pěstování nebyly použity žádné pesticidy, herbicidy a ani jiná hnojiva. Navíc při spřádání těchto organických vláken musí být zabezpečeno přísně izolované prostřední od běžné bavlny. Barvení a konečná úprava probíhaly též bez použití chemických přípravků, aby se vyloučily všechny komponenty škodlivé pro tělo a pro životní prostředí. Organická bavlna je na dotyk měkčí, čistší a je méně pravděpodobné, že způsobí alergické reakce.

Oslavte ženskost romantickou podprsenkou

Trojúhelníková podprsenka bez kostic s lehce vyztuženými košíčky a textilními nastavitelnými ramínky se velmi rychle stane vaším oblíbeným kouskem v ramínkách se nachází háček, díky kterému se dají spojit a nebudou vykukovat pod tílkem.

Vznikl tak komfortní a trendy kousek s romantickým nádechem. Při výrobě tohoto kousku nebyly použity žádné kostice, krom bočního zpevnění, aby byla podprsenka pohodlná na nošení pro ženy s menšími i většími košíčky. Třešničkou na dortu je kovový plíšek v krásné rosé barvě s výrazným logem Dedoles.

Vysoký střih jsou opět trendy

K přírodním podprsenkám jsou nezbytné i kalhotky. Dedoles designéři proto vytvořili vysoké kalhotky, které zažívají svou renesanci.  Na míru vyrobený střih jejich nositelkám opticky prodlouží nohy, ochrání bedra před podzimním chladem a stáhne problematické partie v oblasti bříška. Zaručeně si je oblíbí mladé slečny i dámy, kterým mohou pomoci při modelování postavy, aby se cítily krásně a sebevědomě. Podprsenky i kalhotky najdou milovnice přírodních motivů ve velikosti XS až L.


Set spodního prádla je doplněný i o ponožky se stejným designem. Všechny ženy si tak mohou zkombinovat své oblíbené kousky s ponožkami a cítit se nádherně doma, v práci či ve městě. Ponožky zKvětinové kolekce od Dedoles budou v prodeji v průběhu října.

Dedoles dlouhodobě podporuje diverzitu a zastává názor, že každý člověk je svým způsobem výjimečný a krásný. Ve svých kampaních zobrazuje plnoštíhlé modelky, seniorky, lidi s Downovým syndromem či nevyretušované části těl s nedostatky. Snaží se tak bourat předsudky v oblasti ženské atraktivnosti, a podporovat tak různorodost, která je přirozená. Při vizuálním ztvárnění Květinové kolekce nadále postupuje v souladu s hodnotami společnosti a na fotografiích se objevují „nedokonalé“ tvary žen či modelka vyššího věku.

Více produktů pro všechny ženy najdete na www.dedoles.cz.

Související…

Měkké a veselé Vánoce s Dedoles i s dárkovým poukazem
Komerční článek

foto: Dedoles, zdroj: Dedoles