Značka ANTORINI vyrábí kvalitní kožené zboží, výrobky z kašmíru a hedvábí. Vsází na jedinečnou rukodělnou výrobu a postupy ověřené tisíciletími. Spojuje české a italské návrháře, kteří tvoří vynikající nadčasové produkty. Kromě jiného právě i designové šátky.

Jemné, lehké a osobité od českých designérů

Dámské šátky ANTORINI® vyrábí evropská akciová společnost LUSSOLIBE Milano SE sídlící v Praze. Přestože jsou šátky navrhované převážně českými návrháři, samotná výroba se uskutečňuje v Itálii. Díky tomu nesou tato krásná umělecká díla označení Made in Italy. Šátky ANTORINI nosí ženy po celém světě - například v Kalifornii, Dubaji či Singapuru.

Charismatické ženy ocení imperiální motivy, z nichž doslova sálají ušlechtilost a vznešenost.

Samotné šátky se pak vyrábí v italském Como, a to z nejjemnějšího 100% italského hedvábí. Okraje lemů jsou šité ručně. Šátky mají rozměry 90 × 90 cm.

Luxusní šátky ANTORINI z kolekce jaro/léto 2021

Šátky ANTORINI vždy hrály barvami a kolekce jaro/léto 2021 není ničím jiná. Jelikož jde o kolekci pro teplé měsíce, prim hrají teplé a veselé barvy. Něžné ženy si zamilují šátky květinové, charismatické ženy ocení imperiální motivy, z nichž doslova sálají ušlechtilost a vznešenost.

Hravé, elegantní, dokonalé, luxusní. I tak by se daly popsat šátky ANTORINI z kolekce jaro/léto 2021. Všechny jsou dodávány v dárkovém balení s luxusní krabičkou, tudíž jsou vhodné také jako dárek. Kromě jiného lze vyrobit šátek také přímo na míru.

Jedinečná módní značka

ANTORINI je v ČR naprosto jedinečnou módní značkou s unikátními výrobky i výrobním postupem. Nedávno ji do svého průvodce online nákupy zařadil také Vogue CS. Má unikátní schopnost svými výrobky zaujmout na první pohled a první dotek vás o výjimečnosti jenom přesvědčí.

Související…

Základní kousek do vašeho šatníku aneb mikina od A do Z
Komerční článek

foto: ANTORINI, zdroj: ANTORINI