Manuální kartáčky patří do minulosti. Nikdy s nimi totiž nedosáhnete takového vyčištění jako s elektrickým kartáčkem. Proč? Je to hlavně tím, že rukou nelze napodobit počet pohybů, který zvládne motor uvnitř kartáčku.

Jak ale vybrat ten správný? Doporučit můžeme Oral-B PRO 750 CrossAction Black s cestovním pouzdrem. Kontroluje vyvíjený tlak (eliminuje podráždění dásní), obsahuje časovač a 3D technologii kombinující rotace a pulzace. A cena je víc než příjemná – 900 Kč.

Holicí strojek do výbavy každého muže

Hladké oholení je snem spousty mužů. Bohužel levné žiletky a holicí strojky dokáží pleť nepříjemně podráždit. A tak je samotné holení utrpení. Proces trvá dlouho a navíc výsledek není vždy takový, jaký si muž představoval.

Obdarovaný ocení 40 000 mikrovibrací za minutu, voděodolné provedení, výsuvný zastřihovač a čisticí stanici.

Investujte peníze do kvalitního strojku Braun Series 9 a nebudete litovat vy ani obdarovaný. Co je na strojku tak speciálního? Má výkyvnou hlavu a lze ho používat i s gelem nebo pěnou na holení, což se citlivé kůži bude 100% líbit. Obdarovaný ocení 40 000 mikrovibrací za minutu, voděodolné provedení, výsuvný zastřihovač a čisticí stanici, díky které bude strojek vždy čistý.

Pobyt na chatě

Znáte vášnivého rybáře, který nemá v okolí žádný rybník? Pronajměte mu chatu pro rybáře. Tyto chaty se nachází v blízkosti nejlepších českých rybníků. Proč vybrat zrovna chatu nebo chalupu? Je to hlavně kvůli tradičnímu vzhledu. V takové chatě se každý cítí pohodlně a příjemně.

Některé chaty nabízí dokonce bazén a krb, což je příjemné plus hlavně pro rodiny. Majitelé psů ocení, že je ve většině případů vítaný i pejsek. Soukromí, které chalupa nabízí, je jedním z důvodů, proč obliba tohoto typu ubytování strmě stoupá. Pokud si nevíte rady, určitě zvolte chatu na Třeboňsku. Je to ráj nádherných rybníků a rozlehlé přírody.

Lyžovačka může začít

Je váš partner milovník lyžování? Jeho lyže už by si zasloužily odpočinek? Pořiďte mu nové. Bohužel i lyže podléhají času, proto jsou Vánoce ideální čas, kdy je darovat. Sjezdovky jsou zasněžené a připravené k vyzkoušení.

Jak vybrat lyže? Podle výšky a typu jízdy. K nim nezapomeňte pořídit novou teplou čepici. Zimní čepice musí dobře padnout a ochránit před větrem a sněhem. Do náročných podmínek vybírejte čepice s windstopper membránou.

Fotokalendář plný zážitků

Cestuje váš přítel, bratr nebo tatínek? Nosí s sebou všude foťák nebo telefon? Víte, že má spoustu krásných fotek, které si nikdy nenechá vytisknout? Nebo cestujete spolu a fotky stárnou na vaší paměťové kartě? Vytvořte fotokalendář. Stačí vybrat jeho oblíbené fotky, typ kalendáře a můžete se pustit do tvorby. Fotovýrobky patří každý rok mezi ty nejkrásnější dárky.

Erotická hračka

Zimní večery jsou dlouhé, nudné a bez jiskry. Proč je trochu neokořenit erotickou hračkou? Automatický masturbátor Autoblow A.I. je ideálním dárkem pod stromeček. Roky výzkumu a analýz vedly k výrobě toho nejlepšího masturbátoru na světě.

Nelze ani popsat, jak moc reálný zážitek dokáže Autoblow A.I. dopřát. Nabízí 10 rychlostí a 10 způsobů masturbace. Dokoupit se dají nástavce připomínající ústa či vagínu. S tímto kouskem překonáte všechny ostatní dárky.

Související…

Měkké a veselé Vánoce s Dedoles i s dárkovým poukazem
Komerční článek