Letní dny klepou na dveře, a tak je ten pravý čas na to vytáhnout z útrob vašeho šatníku boty, které se na pár měsíců stanou vašimi nerozlučnými společníky. Zapomeňte ale na žabky a espadrilky. Módním hitem jsou už nějaký ten pátek dámské pantofle. Nahoďte pedikúru a vklouzněte do moderních pantoflíčků i vy.

Jestliže se po přečtení předešlých řádků chystáte vyrazit na nákup ve vašich domácích papučích, raději se ještě na chvíli zastavte. Dámské pantofle určené na běžné denní nošení by přece jenom měly působit trochu reprezentativněji, protože v nich zaručeně přitáhnete pozornost. Vyberte si proto takové, které v sobě spojují pohodlí a vzdušnost s kvalitním provedením a moderním vzhledem. 

Inspirujte se na přehlídkových molech

Výběrem značkových pantoflů dáváte světu najevo, že jste se skutečně nezapomněli přezout, když jste opouštěli svůj byt. Široká nabídka dámských pantoflů od světoznámých značek je také jasným důkazem, že v tomhle módním kousku se nemusíte bát vyrazit ani na přehlídková mola.

Přitáhněte pozornost

I letošnímu roku vládnou neonové barvy a dámské pantofle představují skvělou příležitost, jak obsah svého botníku doslova rozzářit. Nezapomeňte, že jeden výrazný prvek je tak akorát.

Odlište se od ostatních a vsaďte na pantofle s hravými detaily.

Neonové pantofle zkombinujte s věčnou klasikou v podobě džínových šortek a bílého tílka. A co doplňky? Vsaďte na opálenou pokožku a precizní pedikúru, která je u dámských pantoflů nutností. 

Pohrajte si s detaily

Kdo říká, že dámské pantofle musí vypadat všechny jako přes kopírák? Odlište se od ostatních a vsaďte na pantofle s hravými detaily. Vyšší platforma nebo klínek vám opticky prodlouží nohy, slaměná podrážka dodá vašemu outfitu ten správný letní nádech a překřížené pásky přes nárt budou působit originálně. 


Nevíte si s výběrem dámských pantoflů rady? Inspirujte se na Heurece hodnocením uživatelů a nakoukněte i do jejich recenzí. Díky nim zjistíte, jestli by vám konkrétní obuv vyhovovala, a snadněji naleznete tu správnou.

Související…

Falešná Pařížanka Kamila Boudová: Oblečení si vybírám podobně jako partnera
Milada Kadeřábková

foto: Heureka.cz, zdroj: Heureka.cz. Dámská obuv