Nejde však o jedinou oblíbenou obuv tohoto podzimu. Přinášíme přehled pohodlných bot, které ladí s trendy vzhledem.

Jaké boty jsou v módě letos?

Letos jsou trendy boty s velmi silnou podrážkou. Moderní návrháři obuvi se v tomto stylu silně inspirují devadesátými léty. Někdo na toto období nevzpomíná, jiný na něj vzpomíná s nechutí. Tyto boty mají opět mnoho příznivců a především vyznavačů. V létě jste na ulicích mohli vidět dívky ve staromódních teniskách s vysokými jazyky, v hrubých žabkách s gumovou podrážkou a dokonce i v kozačkách v retro stylu. Vše nasvědčuje tomu, že tyto boty se silnou podrážkou, které jsou už nějakou dobu v módě, budou letos na podzim dostupné i v trochu teplejší edici. Zaujmout vás mohou například Geox boty.


Pokud se ve vysokých podpatcích necítíte příliš sebevědomě, pak máme dobrou zprávu: jednou z nejmódnějších dámských bot na tuto sezonu jsou modely na ultrastabilní a pohodlné platformě. Svět obuvnické módy ovládla masivní platforma. Pro zajištění stylového vzhledu nazujte boty na platformě s traktorovým běhounem, z lesklého materiálu a v zajímavé barvě. Kromě černé si tuto sezónu můžete dopřát béžové, bílé, hnědé nebo khaki kotníkové kozačky. Nezapomeňte k nim i vhodné oblečení https://answear.cz/k/on/obleceni/soupravy.

Kozačky ve všech podobách – vyberte si svůj oblíbený model

Ani letos nesmíte opomenout pořídit do svého botníku pár kozaček. Můžete s jejich vzhledem libovolně experimentovat. Módní volbou jsou zimní boty se širokým a mačkaným svrškem, které opticky krásně zeštíhlí nohy a vypadají skvěle ve společnosti krátkých sukní a vypasovaných kalhotách. Pokud dáváte přednost klasice, pak budou lepší volbou kozačky s vypasovaným svrškem sahajícím ke kolenům.

Sladit boty na každý den můžete i s džínami. Naučte se obratně kombinovat ikonické kalhoty s botami, abyste si zajistili ten nejmódnější vzhled. Přiléhavé úzké džíny vypadají skvěle v kombinaci s pohodlnými balerínami a stylovými mokasínami. Nosí se s vysokými podpatky, díky nim budou vaše nohy štíhlejší a delší. Volné a docela objemné boyfriend džíny se skvěle hodí k bílým teniskám, ale i semišovým kotníkovým botám nebo chelsea botám. Rovné džíny s rovnou nohavicí jsou kompatibilní se sportovní obuví a dámskými lodičkami. Flare džíny s charakteristickými širokými nohavicemi vypadají perfektně s botami na vysokém podpatku, jako je jehla nebo sloupek. A nesmíme zapomenout ani na džíny s vysokým pasem, které se hodí k creeperům se silnou podrážkou -  https://www.flowee.cz/floweecity/styl/9374-jak-vybrat-damske-snehule-abychom-se-nemusely-bat-zimy-a-snehu. Do práce jsou ideální hladké modely džín a kalhot v tmavých barvách v kombinaci s mokasínami nebo kozačkami a bílou košilí nebo rolákem.

Související…

I město může být skvělé místo k životu: Deset tipů, jak se v něm cítit lépe než doma
Klára Ponczová

foto: Answear, zdroj: Answear