Na západní straně Vltavy se v současnosti realizuje zajímavý rezidenční projekt, jenž nabízí prémiové bydlení všech druhů, velikostí i kategorií. První etapa top´ rezidence Pomezí v Praze 5 – Košířích bude dokončena v březnu tohoto roku.

Na své budoucí majitele nyní čekají poslední tři luxusní byty o dispozicích 4+kk až 6+kk v nejvyšších patrech bytových domů s úžasnými výhledy na panorama Prahy.

Pro top‘ rezidenci Pomezí je ale úvodní etapa předskokanem etapy druhé, větší a ambicióznější.

Vily i rodinné domy poblíž centra

Právě zmiňovaná druhá etapa projektu byla letos nominována na cenu Realitní projekt roku a nabízí skutečně pestrou paletu bydlení. Jihozápadnímu cípu pod Vidoulí bude dominovat pětice čtyřpatrových vila-domů s krásnými a prostornými byty. Jejich převažující dispozice jsou 3+kk až 5+kk, podlahová plocha jednotlivých bytových jednotek je však velmi nadstandardní a u 5+kk již přesahuje 200 čtverečních metrů. Tyto nové byty na Praze 5 nedávno zamířily do prodeje a přibližně polovina téměř obratem našla své nové majitele, což svědčí o velkém zájmu ze strany kupujících.

Budoucí obyvatelé budou moci těžit z existující občanské vybavenosti jak v bezprostředním okolí, tak v rámci nedalekého Smíchova.

Chloubou Pomezí však jednoznačně bude několik nových, moderních designových ulic s prémiovými řadovými domy a vilami s výhledem na přilehlé staré Košíře, Černý vrch či Malvazinky. Třípatrové rodinné domy v Košířích o dispozicích 4+kk a 5+kk, vždy s velkorysou užitnou plochou a samozřejmě také se zahradou, nabízejí výborný poměr mezi vysokou kvalitou bydlení, unikátní lokalitou a zajímavou architekturou.

Zeleň na dosah ruky

Pozemky přiléhající k jednotlivým řadovým domům poskytují dostatečný a velmi útulný venkovní prostor, který je ideální pro hry s dětmi, posezení s přáteli či relaxaci po náročném pracovním dni. Nová výstavba na Pomezí přitom nevzniká na periferii, ale v širším centru Prahy poblíž existující zástavby, což s sebou přináší hned několik důležitých výhod.


Tou první jsou vzrostlé stromy nejen v okolí, ale přímo v samém srdci projektu. Ty dodají zahradám potřebný stín a budou mít pozitivní vliv na atmosféru uvnitř i venku, díky čemuž se developerská společnost KKCG Real Estate Group může pochlubit jedinečným parkovým konceptem bydlení. Zároveň je však nutné dodat, že budoucí obyvatelé budou moci těžit z existující občanské vybavenosti jak v bezprostředním okolí, tak v rámci nedalekého Smíchova a jádra historické Prahy. V rámci výstavby vznikne v druhé etapě také prostor pro dětské i sportovní hřiště a na své si přijdou i milovníci pikniku.

Související…

Pátek Karla Křivana: Spolkové bydlení zní pořád líp než bydlení znárodněné
Karel Křivan

foto: Top´ rezidence Pomezí, zdroj: Top´ rezidence Pomezí