Alfons Mucha táhne stejně jako atraktivní prostředí Jízdárny Pražského hradu. Návštěvníci se hrnou jeden za druhým, dosud jich expozicí prošlo 55 000. Se vstupenkou s pořadovým číslem 55 000 dorazila na sklonku minulého týdne Blanka Živná z Prahy, která také výstavu zhodnotila: „Nikdy jsem nic takového v takovém měřítku jako zde v Jízdárně neviděla. Dozvěděla jsem se mnoho nového a všimla jsem si věcí v díle Alfonse Muchy, kterých bych si jindy nevšimla. Výstava se mi líbila a určitě ji doporučím dál. Je skutečně unikátní.“ Jako poděkování za návštěvu dostala Blanka Živná od organizátorů výstavy dárky – prémiový šátek a plátěnou tašku z kolekce iMUCHA.

"Nikdy jsem nic takového v takovém měřítku jako zde v Jízdárně neviděla," říká Blanka Živná, jubilejní návštěvnice výstavy iMucha (na snímku vlevo).


Prodlouženo do 28. září

Návštěvnost organizátory těší a předčila jejich očekávání. „Vzhledem ke stále trvajícímu zájmu o výstavu jsme se rozhodli ji prodloužit. S ohledem na následující akci konanou v Jízdárně je možné ponechat ji otevřenou do 28. září. Kdo ještě prohlídku výstavy nestihl, získává tak další bezmála dva týdny k dobru navíc,“ vysvětluje Richard Fuxa, jeden z producentů výstavy. Kompletní informace o otevírací době jsou k nalezení na webu výstavy iMucha

Související…

ALPHONSE MUCHA eMOTION: Emoce, 360° projekce a NFT
Komerční článek

foto: ALPHONSE MUCHA eMotion, zdroj: iMucha.com