První školní den se blíží a my máme pro vás tip na to, jak si ho s dětmi opravdu užít. Ve středu 1. září na vás v Centru Černý Most čeká nabitý odpolední program v rámci akce Back to School! Vaši malí školáci i předškoláci si budou moci vyzkoušet lekce angličtiny nebo jógy, zatančit si s tygříkem Maxíkem a soutěžit o ceny. Na dospělé čeká zase výstava fotografií mapující historii Centra Paraple. Po celou dobu akce navíc pořídíte školní potřeby, obuv i oblečení za zvýhodněné ceny.

Akce Back to School se uskuteční 1. září od 14 do 17 hodin na Central Plaza v Centru Černý Most. Dozvíte se tam například, jaké pravidelné kroužky mohou vaše děti od září bezplatně navštěvovat, a odpolednem vás provede oblíbený maskot tygřík Maxík.

Speciální školní slevy

A pokud váháte, jaký kroužek pro děti vybrat, není nic jednoduššího než si ho zrovna v Centru Černý Most vyzkoušet! Připravena je ukázková lekce angličtiny nebo jógy a chybět nebudou ani soutěže o ceny a kolo štěstí. Ti nejmenší se mohou těšit na Maxíkovo taneční vystoupení!

Třeba v prodejně Bambule pořídíte až o 50 % levnější batohy a školní potřeby. Zvláštní nabídky ale budou k dispozici i ve vybraných prodejnách s oblečením, obuví a elektronikou.

A protože se návrat do školy neobejde bez potřebné výbavy, čekají na vás i speciální „školní“ slevy. Výhodněji nakoupíte až v 15 prodejnách. Třeba v prodejně Bambule pořídíte až o 50 % levnější batohy a školní potřeby. Zvláštní nabídky ale budou k dispozici i ve vybraných prodejnách s oblečením, obuví a elektronikou. Například v prodejně Crocs nakoupíte veškerý dětský sortiment se slevou 25 %.

Kulturní třešničkou na dortu celé akce je výstava fotografií z historie Centra Paraple, které v Česku už 27 let pomáhá lidem s poškozením míchy. Výstava bude umístěna před prodejnou Marks & Spencer a představí činnost a aktivity Centra Paraple od samotného založení Zdeňkem Svěrákem v roce 1994.

Bližší informace k akci najdete na www.centrumcernymost.cz.

Související…

Pražské sluchátko: Paní učitelko, pane učiteli, děkujeme!
Zdeněk Strnad

foto: Centrum Černý Most, zdroj: Centrum Černý Most