Těžit kryptoměnu nemůže jen tak každý. V prvé řadě k tomu potřebujete velmi výkonný stroj a těžební software. Dobrá zpráva však je, že tomu všemu nemusíte vůbec rozumět, abyste si mohli svou kryptoměnu vytěžit.

Mining rig na míru

Speciálně upraveným počítačům s velmi výkonnými grafickými kartami se říká rigy. Vy si takový rig sestavený ze základní desky, paměti RAM, zdroje, procesoru, několika grafických karet a SSD disku můžete nechat sestavit na míru. Rig budou provozovat odborníci a vám budou pouze na účet chodit vytěžené kryptoměny.

Každý měsíc dostanete dokumentaci a platbu vytěžené kryptoměny, 20 % z vytěženého množství jde provozovateli Master Miner.

Svěříte-li těžení profesionálům, nemusíte se vůbec zaobírat otázkou, zdali je pro vás těžba kryptoměn profitabilní. Ano, při těžení můžete být i v mínusu, pokud platíte hodně za elektřinu, pronájem prostor, kde máte umístěné stroje, chlazení strojů atd.

Jak to funguje v praxi?

Ozvete se a po dohodě si vyberete mining rig na míru. Jejich ceny jsou různé podle výkonu, ty levnější stojí kolem padesáti tisíc korun, dražší třeba i dvě stě tisíc. Poraďte se s odborníky, co pro vás bude rentabilní. Rig je provozován v těžírně přímo u Master Miner v bývalém protiatomovém bunkru v podzemí. Specialisté jsou vždy připraveni k vašim službám, vyřeší s vámi aktuální problémy – když rig nefunguje, těží málo, vypadává a podobně.

Každý měsíc dostanete dokumentaci a platbu vytěžené kryptoměny, 20 % z vytěženého množství jde provozovateli Master Miner. A pokud se rozhodnete, že už těžit nechcete, odborníci vám dokonce pomohou stroj prodat. Vše tedy budete mít bez práce a nutnosti technických znalostí. Více se dozvíte na MasterMiner.cz.

Související…

Nápad na sdílenou těžbu bitcoinu přišel z Česka
Lukáš Zelený, Zonky.cz

foto: Master Miner, zdroj: Master Miner