Představujeme vám VŠ v Praze, která plní sny. Od okamžiku podání přihlášky vás bere na cestu plnou dobrodružství, nových znalostí a souvislostí, výjimečných kontaktů a specializace v některém z unikátních oborů s velkou budoucností. Vysoká škola obchodní nabízí bakalářské, magisterské, ale i manažerské programy, které z vás udělají už během samotného studia žádané specialisty. 

Studujte obory snů

Cestovní ruch, turismus, letectví či letový provoz – to jsou obory, o které je mezi studenty i zaměstnavateli obrovský zájem. Vysoká škola obchodní je v nich opravdovým leaderem, proto se jí ostatně často říká „vysoká škola cestovního ruchu“ nebo „vysoká škola letecká“.

Vstříc vychází také všem, kteří potřebují dělit svůj čas mezi školu a zaměstnání, nebo se jim už během studia podaří zazářit v praxi.

Nejnovější trendy pak reflektují hlavně další atraktivní bakalářské programy Bezpilotní systémy – drony, Digitální ekonomika a společnost, Řízení lidských zdrojů a Globalizace a lokalizace. Kdo má zájem o navazující, ještě specializovanější magisterské studium, pokračuje obory Ekonomika a řízení služeb – cestovní ruch, Provoz a řízení letecké dopravy – management leteckých podniků a Ekonomika a řízení služeb – digitální ekonomika.

Moderní přístup, respekt k potřebám studentů

Vysoká škola obchodní nedělá přijímací zkoušky a má k tomu dobrý důvod. Talent a píli často nelze odhalit na základě jednoho setkání, ty ukáže až čas. O to víc ovšem podporuje šikovné studenty, kterým pomáhá otevírat ty správné dveře.

Vstříc vychází také všem, kteří potřebují dělit svůj čas mezi školu a zaměstnání, nebo se jim už během studia podaří zazářit v praxi. Pracovně vytíženým studentům doporučuje kombinovanou formu výuky, která je možná u všech oborů s výjimkou letectví.

Jméno mezi experty

Vysoká škola obchodní se zapojuje do nejrůznějších výzkumů, nabízí expertizy, organizuje konference a workshopy a je členem mnoha významných organizací. Funguje zde také Klub absolventů, platforma pro sdílení zkušeností a příležitostí.

Související…

Léto je příležitostí nasbírat nejen síly, ale i nové vědomosti
Komerční článek

zdroj: Vysoká škola obchodní v Praze